ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τα μυστικά της Catherine Zeta Jones για αδύνατο σώμα

09 Ιανουαρίου 2020, 16:15

images

Είναι αισίως 50 ετών, μητέρα δύο μεγάλων παιδιών και αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ψυχιατρικό πρόβλημα που την αναγκάζει να λαμβάνει συνεχώς φαρμακευτική αγωγή. Πλην όμως, η Ουαλή σταρ του Χόλιγουντ και σύζυγος του Μάϊκλ Ντάγκλας παραμένει σταθερά μια γυναίκα θελκτική με υπέροχη σιλουέτα!

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ποζάρει στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε ανάμεσα στα δύο παιδιά που απέκτησε από τον γάμο της με τον Μάϊκλ Ντάγκλας και διαπιστώνουμε ότι δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την κούκλα κόρη της. Η ζωή της τα τελευταία χρόνια δεν είναι εύκολη. Ο σύζυγός της, που είναι και κατά πολύ μεγαλύτερός της, έχει αντιμετωπίσει ένα δύσκολο καρκίνο ενώ η ίδια υποφέρει από διπολική διαταραχή.

Παρόλα αυτά, όπως εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό Hello, βρίσκει καθημερινά χρόνο για να κάνει την γυμναστική που της αρέσει και την βοηθάει να διατηρεί την αδύνατη αλλά και θηλυκή σιλουέτα της.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα χορού που κάνει μόνη σε δωμάτιο του σπιτιού της το οποίο έχει μετατρέψει σε αίθουσα μπαλέτου με καθρέπτη και μπάρα. Εκεί η αγαπημένη σταρ ομολογεί ότι βάζει πολύ δυνατά την μουσική και χορεύει επί μία ώρα την ημέρα.

Σε άλλη συνέντευξή της εξάλλου είχε πει ότι εκτός από τον χορό που είναι η αγαπημένη της άσκηση, δεν χάνει ευκαιρία για κολύμβηση και τένις.

Αλλά και σε επίπεδο συνηθειών, η γοητευτική ηθοποιός δηλώνει ότι δεν πίνει καθόλου αλκοόλ και αντίθετα καταναλώνει καθημερινά πολύ νερό για να παραμένει ενυδατωμένη και υγιής. Αντίστοιχα προσεκτική είναι άλλωστε και με τη διατροφή της που είναι ισορροπημένη και με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Σχετικά Άρθρα