ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Αλλαγή στα πρότυπα fitness μετά την εμφάνιση νέου είδους καρκίνου

06 Αυγούστου 2019, 13:17

images

Μία Αμερικανίδα fitness influencer αφαίρεσε πρόσφατα τα ενθέματα από τους μαστούς της και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο που την παρακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή χωρίς να το θέλει, δημιούργησε εντυπώσεις για ένα σωματότυπο που δεν ανταποκρίνεται στη φύση.

«Συγγνώμη. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω για ό,τι έχω κάνει στην ζωή μου αλλά σε αυτήν την περίπτωση έπεσα στην παγίδα της ανασφάλειας», έγραψε χαρακτηριστικά στους 300.000 που την ακολουθούν στο facebook και τους 75.000 που την ακολουθούν στο Instagram η Μαρία Κανγκς, μητέρα 3 παιδιών.

Και συνέχισε εξηγώντας:

«Θυμάμαι την ημέρα που πήρα την απόφαση να κάνω αύξηση μαστού. Δεν έκανα καμία έρευνα. Δεν είχα ποτέ ξανά σκεφτεί ότι το χρειάζομαι ή το θέλω. Αλλά ξαφνικά αποφάσισα ότι έπρεπε να το κάνω και το έκανα χωρίς να σκεφτώ. Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα».

Η Κανγκς έγινε γνωστή το 2013 όταν ξεκίνησε να εργάζεται δυναμικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το πρώτο project της να έχει τίτλο «Εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου;» και αφορούσε μια νέα μητέρα που βρίσκει ακόμα τον χρόνο να κάνει γυμναστική και να φροντίζει την εμφάνισή της. Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε με θέματα γάμου, διατροφικών διαταραχών και έγινε fitness guru για χιλιάδες γυναίκες στο «No Excuse Mom workout groups».

Αλλά οι τελευταίες ειδήσεις για εμφάνιση ενός είδους καρκίνου από ενθέματα μαστού, το Breast Implant Associated Anaplastic Large Cell Lymphoma (BIA-ALCL), την οδήγησαν να αλλάξει τακτική και να κάνει στροφή στις απόψεις της για την ανόρθωση και αύξηση μαστού με ενθέματα.

Σχετικά Άρθρα