ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Χαιρετίζει ένταξη ποδολόγων στο ΓεΣΥ η ΟΣΑΚ

28 September 2023, 16:58

images

Tην έναρξη της διαδικασίας εγγραφής των ποδολόγων στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ), χαιρετίζει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) .

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΟΣΑΚ τονίζει ότι ένταξη των ποδολόγων στο ΓεΣΥ αποτελούσε αίτημα της Ομοσπονδίας το οποίο επιτέλους και μετά από πολλές προσπάθειες, σημειώνουν, βαίνει προς ικανοποίηση, προς όφελος πάντα των ασθενών.

Οι υπηρεσίες οι οποίες προσφέρονται από τους ποδολόγους, προσθέτουν, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για συγκεκριμένες ομάδες ασθενών οι οποίοι χρειάζονται εξειδικευμένες υπηρεσίες για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των παθήσεων από τις οποίες πάσχουν.

«Αναμένουμε ότι οι τυπικές διαδικασίες που τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΟΑΥ θα ολοκληρωθούν σύντομα ώστε να αρχίσει χωρίς καθυστέρηση η εξυπηρέτηση των ασθενών μέσω του ΓεΣΥ», υποδεικνύουν .

Τέλος, η ΟΣΑΚ καλεί τους ποδολόγους της Κύπρου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ΟΑΥ και να προχωρήσουν στην εγγραφή τους στο Σύστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΥ ανακοίνωσε χθες την έναρξη της υποβολής αιτήσεων από Ποδολόγους για εγγραφή στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ), από την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023.


M.M

Σχετικά Άρθρα