Στήριξη και συμβουλές για νέες και μέλλουσες μητέρες
23 September 2025, 13:22
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την ημερίδα «Μεγαλώνοντας Μαζί», μια γιορτή μητρότητας που στόχο έχει να προσφέρει γνώση, έμπνευση και στήριξη σε νέες και μέλλουσες μητέρες.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2025 και διοργανώνεται από τις ομάδες Mommy Cool και Vintage Photography, που δημιουργήθηκαν από μαμάδες για μαμάδες.
Όπως αναφέρεται, στην μερίδα θα συμμετάσχουν τέσσερις ομιλήτριες από Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίες θα αναλύσουν κρίσιμα θέματα που αφορούν τις μητέρες, όπως ο τοκετός, ο μητρικό θηλασμός, ο βρεφικός ύπνος, η διατροφή και η ενδυνάμωση στη μητρότητα.
Η μαία και πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, κ. Χρυσή Καλοπίση θα μιλήσει για τον μητρικό θηλασμό και τα οφέλη της συγκοίμησης.
Προστίθεται πως η ειδικός παιδιατρικής διατροφής, κ. Ειρήνη Καμαρίτη, θα αναλύσει την κατάλληλη στιγμή εισαγωγής στερεών τροφών και τις σωστές μεθόδους διατροφής και βρέφη.
Με την σειρά της η κ. Christiana Genie, Parenting & Life Skills Expert και CEO της Inner Growth Academy, θα παρουσιάσει την έννοια της Συνειδητής Μητρότητας, ενώ η νοσηλεύτρια και μαία, κ. Θεοδοσία Παντελή θα δείξει πως το πλάνο τοκετού μπορεί να κάνει τον τοκετό πιο προσωπικό και ανθρώπινο.
Τέλος, η ημερίδα φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο ανταλλαγής εμπειριών, όπου κάθε μητέρα θα νιώσει ότι δεν είναι μόνη στο ταξίδι της μητρότητας.
Σημειώνεται πως οι εγγραφές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη με περιορισμένες θέσεις και το εισιτήριο συμμετοχής ανέρχεται στα πέντε ευρώ.
Τζ. Σ.
Tags: Εγκυμοσύνη
