ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Προληπτική ανάκληση μπάρας σοκολάτας

21 Φεβρουαρίου 2024, 11:56

images

Την προληπτική ανάκληση μπάρας σοκολάτας, ανακοίνωσε η CTC ARGOSY, με την ιδιότητα του εισαγωγέα-διανομέα των προϊόντων της εταιρείας Mondelēz Ελλάς Α.Ε.,

Το προϊόν ανάκλησης είναι μπάρα σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμμ..

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Mondelēz Ελλάς Α.Ε., με δική της πρωτοβουλία ανακαλεί προληπτικά  μεμονωμένη ποσότητα των παρακάτω παρτίδων (OSK0934651, OSK0934652 και με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 18/8/2024) του προϊόντος Μπάρας Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμμ., λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος (μικρού κομματιού πλαστικού). Τονίζεται ότι η παραπάνω προληπτική ανάκληση δεν αφορά καμία άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς επίσης και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή άλλη κατηγορία προϊόντων της Mondelēz Ελλάς Α.Ε.

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης με την απόδειξη αγοράς για επιστροφή χρημάτων, εφόσον επιθυμούν.

Τονίζεται ότι η Mondelēz Ελλάς Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το καταναλωτικό κοινό, τις αρμόδιες αρχές και φορείς λαμβάνει προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της και την προστασία των καταναλωτών.

Για την ανάκληση ενημερώθηκε η Υγειονομική Υπηρεσία Κύπρου.

Σχετικά Άρθρα