ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Μακάρειο Νοσοκομείο

23 Ιανουαρίου 2023, 13:35

images

Εξειδικευμένο μηχάνημα υποστήριξης των αναπνοής των νεογνών (Neonatal and Breathing Gas Humidifier) παραδόθηκε σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τον εθελοντικό και φιλανθρωπικό οργανισμό Cans for Kids με παρουσία του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

Σε χαιρετισμό του ο Υπουργός Υγείας, εξέφρασε ικανοποίηση για την παραλαβή ενός ακόμα απαραίτητου ιατρικού μηχανήματος που θα βοηθήσει τους μικρούς αγωνιστές της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηπαντέλα, η πράξη αυτή αποτελεί μια σημαντική δωρεά που θα συμβάλει τα μέγιστα στις προσπάθειες αναπνευστικής υποστήριξης  των νεογνών, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη νιώθω για τον οργανισμό Cans for Kids.

Όπως σημείωσε, «ο οργανισμός Cans for Kids, με τον εθελοντικό και φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, αποτελεί έναν σημαντικότατο και πολύτιμο χορηγό των μικρών ασθενών του Μακάρειου Νοσοκομείου, αφού στηρίζει διαχρονικά τις ανάγκες τους στην απόκτηση εξειδικευμένων ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων που διευκολύνουν την πορεία της νοσηλείας τους στις εξειδικευμένες Μονάδες».

Ο κ. Χατζηπαντέλας πρόσθεσε ότι «μέσω της προώθησης της ανακύκλωσης από τα αλουμινένια τενεκεδάκια, πράξης που προάγει την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθητοποίηση των πολίτων, ανακυκλώνεται και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο, και μετατρέπεται σε αγάπη και στήριξη προς τα παιδιά, το μέλλον μας».

Ο.Σ.

Σχετικά Άρθρα