ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Διεθνής ανταλλαγή νέων με τίτλο «Υγιής συνήθεια για υγιεινή ζωή»

03 Οκτωβρίου 2023, 19:13

images

Το σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» φιλοξενεί στην Κύπρο διεθνή ανταλλαγή νέων με τίτλο "Υγιής συνήθεια για υγιεινή ζωή", η οποία επικεντρώνεται στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής λόγω του αυξανόμενου αριθμού ασθενειών και προβλημάτων υγείας, που προκαλούνται από την κακή διατροφή και την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου, "στόχος του προγράμματος που πραγματοποιείται στη Λάρνακα τον Νιόβρη είναι να εμπνεύσουμε τους νέους να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες που προστατεύουν και ενισχύουν την ευημερία τους, ωφελώντας τις οικογένειές τους και το περιβάλλον τους". 

Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής νέων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν και να συζητήσουν τον αντίκτυπο του αθλητισμού στην ένταξη, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την υγεία, την ενδυνάμωση, την εκπαίδευση και την ισότητα.

Επίσης, "μέσω της ενεργού συμμετοχής σε διάφορα αθλήματα και υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς και με την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από διαφορετικές χώρες, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο αθλητισμός μπορεί να επηρεάσει θετικά αυτούς τους τομείς", καταλήγει η ανακοίνωση. 

Σχετικά Άρθρα