ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Διαγωνισμός €6 εκατ. για ανακαίνιση Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

21 Ιουνίου 2023, 11:15

images

Την προκήρυξη διαγωνισμού για επέκταση και ανακαίνιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου χαιρετίζει η αντιπρόεδρος και βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου, έργο το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το Σχέδιο Κύπρος του Αύριο.

Η κ. Ορφανίδου αναφέρει σε δήλωσή της ότι το έργο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ποιότητας υπηρεσιών νοσηλείας προς τα νεογνά πρόωρου τοκετού και θα αποτελεί πρότυπο φροντίδας για τους μικρούς μας ασθενείς, ενώ την ίδια ώρα θα παρέχει ειδικά διαμορφωμένους και αναβαθμισμένους χώρους για τους γονείς.

Προσθέτει ότι το έργο αυτό είναι συνολικής αξίας €5.5 εκατ. και έχει ορθώς συμπεριληφθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και στο Σχέδιο Κύπρος του Αύριο.

Όπως δήλωσε, «για την προώθηση του έργου αυτού συνέβαλε καθοριστικά ο τέως Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, τον οποίο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, σε συνεργασία με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε και στην Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Έλενα Μεγαλέμου».



Σχετικά Άρθρα