ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η ECOMMBX γιορτάζει τα 5α της γενέθλια, με τη CITI ως τον νέο της συνεργάτη

23 September 2022, 11:40

images

Στις 22 Σεπτεμβρίου, η ECOMMBX, ένα καινοτόμο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος με έδρα της την Κύπρο, γιόρτασε το 5ο έτος λειτουργίας της. Με ένα πάρτι γεμάτο ζωντάνια, κέφι και πολλές εκπλήξεις που μετέτρεψαν τις εγκαταστάσεις της ECOMMBX, στο κέντρο της Λευκωσίας, σε ένα hot spot, όπου η ομάδα της, παρέα με συνεργάτες και φίλους, μαζεύτηκαν για να την τιμήσουν με λαμπρότητα, ζωντανή μουσική και πλούσιο μπουφέ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε μια διαδρομή γεμάτη περηφάνια και πάθος, καταλήγοντας στα πιο πρόσφατα επιτεύγματα της ECOMMBX. Ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά ορόσημα της, ήταν χωρίς αμφιβολία η πρόσφατη συνεργασία με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο τραπεζικό οργανισμό, Citibank. Αυτή η συνεργασία ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την εταιρεία, δίνοντάς της, την ώθηση να φτάσει ακόμη πιο ψηλά στο τραπεζικό σύμπαν, καθιστώντας την το μοναδικό clearing hub στη Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή. Με πρόσβαση στο Ηνωμένο Βασίλειο, το FEDwire, το Ινδικό ρούβλι και περισσότερες επιλογές για μεταφορές SWIFT & SEPA, η ECOMMBX προσφέρει στους πελάτες της ένα μεγάλο φάσμα διεθνών πληρωμών. Με αυτό διασφαλίζει πως οι συναλλαγές από Κύπρο προς άλλες χώρες, γίνονται πιο ομαλές και γρηγορότερες από ποτέ, ενώ παρέχει ταχύτατες και ανταγωνιστικές μετατροπές συναλλάγματος, με την ενσωμάτωση του εργαλείου Worldlink σε πολλαπλά ACH, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.

Οι εσωτερικές εξελίξεις στην ECOMMBX, περιλάμβαναν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πλήρους ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας, στην οποία θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο μια πλήρως ανανεωμένη διαδικτυακή τραπεζική πλατφόρμα, καθώς και η εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα, παρέχοντας μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες της.

Παράλληλα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι κάρτες VISA για προσωπική και επαγγελματική χρήση, συμπεριλαμβανομένης και της πολυτελούς κάρτας VISA Infinite με αποκλειστικές υπηρεσίες για VIP πελάτες, αναμένονται να κυκλοφορήσουν στο κοινό πριν το τέλος του χρόνου.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τα αποκαλυπτήρια της νέας «υπογραφής» της ECOMMBX: ένα επιχρυσωμένο αγαλμάτινο Πήγασο, ύψους 3 μέτρων, που στέκεται περήφανο ακριβώς έξω από την είσοδο της εταιρείας. Η άφιξη αυτού του γιγάντιου Πήγασου, συμβολίζει το όραμα της ECOMMBX, για όλα αυτά τα σπουδαία επιτεύγματα και εξελίξεις που ήδη διαδραματίζονται στην Κύπρο, καθώς και πολλών άλλων που θα ακολουθήσουν, αφού η αναζήτηση της εταιρείας για καινοτόμες λύσεις στον τομέα της, δεν τελειώνουν ποτέ.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος & Διευθυντής της ECOMMBX, Μιχάλης Χ.Γ. Χαραλαμπίδης: «Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τον οργανισμό μας, αλλά η επιτυχία δεν σταματά εδώ! Για άλλη μια φορά, πρέπει να αποδείξουμε ότι η εταιρείας μας αλλά και η Κύπρος ως χώρα έχουν ακόμη πολλά να προσφέρουν στον κόσμο. Στόχος μας να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα, κρατώντας σταθερό ανοδικό ρυθμό. Αυτή η ψήφος εμπιστοσύνης από έναν τεράστιο χρηματοοικονομικό οργανισμό όπως η Citi αποτελεί πηγή δύναμης για τους ανθρώπους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της εταιρείας μας, ώστε να συνεχίσουν να κινούνται μπροστά προς έναν νέο παγκόσμιο ορίζοντα».

Σχετικά Άρθρα