ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Όλη η δύναμη & ο πλούτος των βιταμινών σε ένα μόνο συμπλήρωμα!

26 Μαΐου 2020, 11:13

images

Όταν το άγχος και το στρες χτυπούν κόκκινο, η δουλειά και οι υποχρεώσεις στο ζενίθ, η διατροφή είναι φτωχή σε θρεπτικά συστατικά και το ανοσοποιητικό σας σε χαμηλό βαρομετρικό, τότε είναι η ώρα, να σκεφθείτε ένα συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε βιταμίνες.

Γιατί ειδικά αυτές τις περιόδους, είναι που εμφανίζονται προβλήματα υγείας, όπως κόπωση, αϋπνία, προβλήματα σε νύχια, μαλλιά και θαμπή επιδερμίδα.

Οι βιταμίνες θα σας δώσουν την απαραίτητη εκείνη ενέργεια αλλά και την καλή διάθεση, ώστε να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις μιας δύσκολης και απαιτητικής περιόδου.

Οι βιταμίνες είναι οργανικές χημικές ενώσεις, οι οποίες είναι αναγκαίες για τη διατήρηση ενός ζωντανού οργανισμού, ο οποίος δεν είναι σε θέση να τις συνθέσει στο έπακρο. Αποτελούν χωρίς υπερβολή, την ίδια τη «ζωή». Προέρχονται από τη λατινική λέξη vita που σημαίνει ζωή, συν την λέξη αμίνη. Δρουν ακόμη και όταν ανευρίσκονται σε πολύ μικρές ποσότητες, ενώ δεν έχουν θερμιδική αξία.

Οι κατάλληλες βιταμίνες τονώνουν και ενισχύουν τον οργανισμό, εξασφαλίζοντας ενέργεια, τόνωση και παράλληλα προστασία. Μπορούν δε να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια. Οι ανάγκες λοιπόν ποικίλλουν, άλλες ανάγκες έχει ένας έφηβος, άλλες μία εργαζόμενη μητέρα, άλλες ένα υψηλόβαθμο στέλεχος και φυσικά άλλες ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε δίαιτα. Όλοι όμως την απαιτητική αυτή περίοδο, χρειάζονται ένα ισχυρό όπλο. Θα χρειαστείτε ένα συμπλήρωμα διατροφής, με εμπλουτισμένες συνθέσεις και με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), προκειμένου το σκεύασμα να είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και αποδοτικό.

Μπορείτε να επιλέξετε βιταμίνες για υψηλή πνευματική απόδοση και μνήμη, για ενέργεια και τόνωση, για ηλικίες 50+, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος, για ενίσχυση του αιμοποιητικού, για αποτοξίνωση του ήπατος, για ανθρώπους με υψηλές σωματικές αποδόσεις οι οποίοι προπονούνται, για ενίσχυση και διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών και των δοντιών καθώς και διατήρηση της υγιούς κατάστασης του δέρματος των μαλλιών και των νυχιών.

Από τη βιταμίνη C, τη D, το σύμπλεγμα βιταμινών B, το φυλλικό οξύ μέχρι την ginko biloba και το συνένζυμο Q10, ο δρόμος είναι μακρύς και με ενδιαφέρον και αυτό που θα χρειαστείτε εκτός από τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, είναι και η υπογραφή μιας μεγάλης και αξιόπιστης φαρμακοβιομηχανίας.

Δώστε σήμερα κιόλας, το boostάρισμα που έχει ανάγκη ο οργανισμός σας και νοιώστε όλα τα οφέλη των βιταμινών στην καθημερινότητά σας.

Φυσικά είναι καλό να γνωρίζουμε όλοι μας, ότι τα συμπληρώματα διατροφής, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Άρθρα