ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Φωτό προκαλεί εικασίες για την υγεία της Μέρκελ

26 Ιουλίου 2019, 10:30

images

Το γύρο του κόσμου έκανε πάλι χθες η εικόνα της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ να παρίσταται σε δημόσια εκδήλωση και να τη συλλαμβάνει ο φακός σε «κακή κατάσταση»!

Η ορκωμοσία της Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ ως υπουργός Άμυνας της Γερμανίας ήταν ένα από τα τρέχοντα πράγματα που είχε να φέρει σε πέρας η κ. Μέρκελ, αλλά φαίνεται ότι της έπεσε κουραστικό.

Μετά τις προηγούμενες εμφανίσεις που ο φακός την συνέλαβε να τρέμει και να παρακολουθεί εθνικούς ύμνους καθιστή, χθες την συνέλαβε να κλείνει διαρκώς τα μάτια της, ένδειξη προφανώς κόπωσης.

Η τελετή πάντως διήρκησε περισσότερο από μιάμιση ώρα και η Καγκελάριος έδωσε και υλικό για συζήτηση καθώς ήταν εμφανές ότι δεν αισθανόταν καλά, παρουσιάζοντας μάλιστα έντονα σημάδια δυσφορίας.

Φύσαγε τη μύτη της, έβηχε, κοίταγε με αγωνία το ρολόι της, ενώ κάποια στιγμή έκλεισε και τα μάτια της με την φωτογραφία να κάνει το γύρω του κόσμου!

Από τι υποφέρει η Καγκελάριος της Γερμανίας

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η καγκελάριος τρώει ακατάστατα και δεν πίνει όσο νερό χρειάζεται δεδομένου μάλιστα που το καλοκαίρι αυτό είναι ασυνήθιστα ζεστό για την Ευρώπη.

Άλλοι διατείνονται ότι παρουσιάζει συμπτώματα υπερκόπωσης αλλά εκτιμούν ότι όταν θα πάει σε διακοπές την επόμενη εβδομάδα, θα βρει χρόνο να συνέλθει.

Οι πιο καχύποπτοι υποστηρίζουν ότι πάσχει από κάποιου είδους διαταραχή που έχει να κάνει με τον εγκέφαλο, όπως είναι η νόσος Πάρκινσον.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι όταν ένας άνθρωπος άνω των 60 ετών που δεν έχει συνηθίσει την ζέστη, βρεθεί χωρίς να έχει φάει καλά και κυρίως χωρίς να έχει λάβει αρκετά υγρά, να υπομένει πολύωρες εκδηλώσεις, είναι πιθανό και να παρουσιάσει την εικόνα της κ. Μέρκελ.

Η έλλειψη νερού προκαλεί κράμπες, ξηροφθαλμία, σύγχυση, ζάλη, υπνηλία και κόπωση. Επίσης, παρόμοια συμπτώματα μπορεί να παρουσιάσει ένα άτομο που δεν έχει πχ φάει πρωινό και βρεθεί να στέκεται όρθιο μέσα στη ζέστη!

Σχετικά Άρθρα