ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το πορνό διαστρεβλώνει την ουσία του σεξ

01 Δεκεμβρίου 2023, 18:00

images

Από την ανατομία του αγοριού και του κοριτσιού, ως τη διάρκεια μίας σεξουαλικής πράξης, την αρχή και το τέλος της, όλα μπορούν στις μέρες μας να διαστρεβλωθούν από ταινίες πορνό και αντίστοιχα περιοδικά.

Πολλά αγόρια ζητούν από τη νέα αγαπημένη τους πρώτα τρόπους συνεύρεσης πιο ασυνήθιστους και τελευταία την φυσιολογική διείσδυση. Επιμένουν να ξεκινούν την επαφή πάντα με ένα συγκεκριμένο τρόπο επειδή αυτό συμβαίνει στις ταινίες αντίστοιχου περιεχομένου. Έχουν δε μία τάση ανικανοποίητου καθώς επιθυμούν τη συνεχή εναλλαγή και ποικιλία. 

Το πορνό βλάπτει σοβαρά την αντίληψη των νέων για τη σεξουαλική πράξη, επιδρά στον ψυχισμό τους και αλλάζει τη φυσιολογική πορεία ωρίμανσης στα θέματα αυτά. 

Κάποιοι μάλιστα καταλήγουν να έχουν σχέσεις κατευθυνόμενες από αυτά που βλέπουν στις ταινίες και να αρνούνται οτιδήποτε αφορά μία κοινή, μέση, συνηθισμένη σχέση.

Τελικά καταλήγουν στα ιατρεία των ουρολόγων και των σεξολόγων με σοβαρά προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας με ψυχιατρικό υπόβαθρο και σοβαρές δυσκολίες στη θεραπεία.

Για το λόγο αυτό οι νέοι πρέπει να προστατεύονται από το πορνό και αν έχουν μυηθεί σε αυτό, πρέπει εγκαίρως οι ενήλικες να τους εξηγήσουν ΄τοι πρόκειται για μία "βιομηχανία θεάματος" και όχι για την αληθινή ζωή,

Σχετικά Άρθρα