ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πότε αυτοί που κάνουν τους "δύσκολους" βγαίνουν κερδισμένοι

20 September 2022, 18:00

images

Υπάρχουν άνδρες και γυναίκες που για να συνάψουν σχέση, πρέπει το άλλο πρόσωπο να τους "κυνηγήσει" και να κάνει επί μήνες υπομονή μέχρι να το πάρουν απόφαση... Το αν αυτή η συμπεριφορά κερδίζει ή χάνει στον έρωτα, εξαρτάται από ένα βασικό στοιχείο!

Αν το άτομο είναι από τη φύση του "κλειστός" χαρακτήρας, άνθρωπος χαμηλών τόνων, λιγομίλητος και εμφανώς ντροπαλός, τότε η δυσκολία με την οποία προσεγγίζει και τις προσωπικές σχέσεις είναι κάτι φυσικό και επόμενο! Όλοι αυτό περιμένουν από έναν άνθρωπό με αυτό το προφίλ.

Αν όμως πρόκειται για ένα γενικά κοινωνικό, ανοιχτόκαρδο, εξωστρεφή με πολλούς φίλους και παρέες άνθρωπο, που μόνο στο φλερτ παρουσιάζει τον εαυτό του ως "δύσκολο", τότε οι άλλοι είναι επόμενο να σκεφτούν ότι δεν συμπεριφέρεται κατά τη φύση του, αλλά με σχέδιο και πρόγραμμα!

Όπως υποστηρίζουν λοιπόν οι ειδικοί σχέσεων, αν η συμπεριφορά στον ερωτικό τομέα συμβαδίζει με τον τύπο μας, - είμαι σοβαροφανής και κλειστός παντού, είμαι το ίδιο και στις ερωτικές γνωριμίες- τότε το άτομο αυτό θα κερδίσει έναν αντίστοιχο σύντροφο που θα εκτιμήσει την όλη του συμπεριφορά και στάση. Αν όμως πρόκειται για ένα ζωηρό, κοινωνικό άτομο που μόνο στον επικείμενο ερωτικό παρτενέρ "παριστάνει" το σεμνό και σοβαροφανή, τότε έχει πολλές πιθανότητες να μείνει μόνο στη ζωή ή να κάνει σχέσεις με προβλήματα...

Όπως σε όλο το φάσμα της ζωής, αυτό που είναι το ζητούμενο είναι η ειλικρίνεια και η ευθύτητα. Το "θέατρο" οδηγεί σχεδόν πάντα σε αποτυχημένες και επιδερμικές σχέσεις που μάς πληγώνουν.

Σχετικά Άρθρα