ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Νέος και διάσημος παραδέχεται ότι δεν κάνει πια σεξ με τη σύζυγό του

27 Απριλίου 2023, 18:00

images

«Όλοι ξέρουν πως δεν υπάρχει σεξ μετά το γάμο», δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής, Ρόμπι Γουίλιαμς και εξήγησε ότι η λίμπιντο του έχει μειωθεί, από τότε που σταμάτησε να λαμβάνει τεστοστερόνη, ως θεραπεία για την κατάθλιψη. Αλλά, τόνισε ότι με τη σύζυγό του είναι ευτυχισμένοι, καθώς η οικειότητα είναι η ουσιαστική πλευρά της αγάπης.

Μιλώντας σε podcast, η Άιντα Φιλντ αστειεύτηκε ότι το σεξ ανάμεσά τους «έχει πεθάνει εντελώς». «Πανικοβλήθηκα πραγματικά ότι ο Ρομπ θα γίνει έξαλλος», παραδέχθηκε τώρα, όταν το ζευγάρι μίλησε στην εφημερίδα Sun. «Είχα ξεχάσει τη συνέντευξη και βγήκε έπειτα από εβδομάδες- εντελώς αποσπασματικά, φαινόταν τρομερό- και με ξύπνησαν μηνύματα ανήσυχων φίλων που ρωτούσαν αν ήμουν ΟΚ με τον γάμο μου χωρίς σεξ», ανέφερε χαριτολογώντας.

«Δεν μου καίγεται καρφί», σχολίασε παρεμβαίνοντας ο Ρόμπι Γουίλιαμς. «Η έλλειψη σεξ στον γάμο είναι πρόβλημα μόνο αν είστε σε διαφορετική φάση. Αν ο ένας το θέλει και ο άλλος όχι, αν έχετε διαφορετικές προσδοκίες ή απαιτήσεις», επεσήμανε ο 49χρονος τραγουδιστής εντελώς ευχαριστημένος για τη ζωή του αλλά και για το γεγονός ότι την εκθέτει στα Μέσα Ενημέρωσης.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι συγχέουν το σεξ με την οικειότητα. Πάντα αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε, κρατιόμαστε από το χέρι και αγγίζουμε ο ένας τον άλλον όταν είμαστε στον καναπέ, βλέποντας τηλεόραση», επεσήμανε η σύζυγός του Άιντα Φιλντ.  «Η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της ζωής. Έχω φίλες που νιώθουν υποχρεωμένες να κάνουν σεξ με τους συζύγους τους και αυτό πρέπει να είναι απαίσιο. Ο Ρομπ κι εγώ είμαστε στην ίδια φάση, είμαστε ευτυχισμένοι», συμπλήρωσε.

Η σχέση του Ρόμπι Γουίλιαμς και της Άιντα Φιλντ ξεκίνησε το 2006. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός παντρεύτηκαν. Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σχετικά Άρθρα