ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Καταρρίπτουμε τους πιο συνηθισμένους μύθους για το σεξ

26 Οκτωβρίου 2020, 18:00

images

Ο Δρ Άαρον Κάρολ από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, προσπάθησε σε μια εργασία του να καταρρίψει τους βασικούς μύθους για το σεξ σε άνδρες και γυναίκες απαντώντας στις πιο συνηθισμένες απορίες...

Και πρώτα από όλα ενημερώνει τους άνδρες ότι το συνηθισμένο μέγεθος στο πέος δεν είναι 17 εκατοστά, αλλά κυμαίνεται μεταξύ 12,5 και 14 εκατοστά. Και έτσι τους ζητάει να ηρεμήσουν και να μην νιώθουν περίεργα όταν άλλοι άνδρες υπερηφανεύονται για τα ...προσόντα τους.

Επίσης, στους άνδρες κατέρριψε έναν ακόμα μύθο που πιστεύουν συνήθως οι γυναίκες ... Οι άνδρες που έχουν πολλές μέρες να κάνουν σεξ δεν παράγουν ορατά περισσότερο σπέρμα. Για αυτό, ας μην μπαίνουν ιδέες απάτης στις γυναίκες που έχουν καιρό να δουν τους συντρόφους τους και η ποσότητα του σπέρματος είναι κανονική.

Για άνδρες και γυναίκες, ο Αμερικανός επιστήμονας καταρρίπτει εξάλλου τον μύθο ότι κάνοντας σεξ μπορούν να χάσουν πολλές θερμίδες και να αδυνατίσουν. Το σεξ δεν είναι καλή γυμναστική, καθώς δε διαρκεί αρκετά ώστε να κάψουμε πολλές θερμίδες, σημειώνει.

Τέλος, ονείρωξη δεν παθαίνουν μόνο οι έφηβοι και νεαροί άνδρες αλλά και γυναίκες όλων των ηλικιών. Όπως αναφέρει ο Δρ Κάρολ, έχει συναντήσει στην καριέρα του ως σεξολόγος πολλές γυναίκες που διηγούνται ότι έφτασαν σε οργασμό βλέποντας ένα όνειρο κατά την διάρκεια της νύχτας κι ενώ είχαν ή όχι δίπλα τους έναν άνδρα.


Σχετικά Άρθρα