ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Γυναίκες αποκαλύπτουν πώς ανακάλυψαν ότι οι άνδρες τους τις απατούσαν

12 September 2022, 18:00

images

Γυναίκες μοιράζονται πώς ακριβώς ανακάλυψαν ότι οι σύντροφοί τους απατούσαν, από φωτογραφίες και ακατάλληλα μηνύματα. Η απιστία εμφανίζεται με πολλές μορφές, με τον ιστότοπο ChoosingTherapy.com να αναφέρει ότι οι κατηγορίες περιλαμβάνουν τη σωματική απάτη, τη συναισθηματική απάτη, την απάτη στον κυβερνοχώρο και τη «μικροαπάτη».

Το πρώτο είναι αρκετά αυτονόητο, το δεύτερο μπορεί να πάρει τη μορφή συναισθηματικής προσκόλλησης με άλλο άτομο, χωρίς σεξουαλική επαφή. Η απάτη στον κυβερνοχώρο μπορεί να περιλαμβάνει την προβολή πορνογραφίας, τη συνομιλία με κάποιον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή απλώς την εμφάνιση "μου αρέσει" στις αναρτήσεις του. Η "μικροαπάτη", αποτελείται από ενέργειες όπως είναι το φλερτ, αλλά χωρίς να υπάρχει πρόθεση να γίνει κάτι παραπάνω, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Ουσιαστικά, τα όρια ποικίλλουν ανά ζευγάρι. Η απιστία είναι «ανήθικη μη μονογαμία», ανέφερε η ChoosingTherapy, «επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις ο ένας σύντροφος ούτε ενημερώνεται, ούτε συναινεί στην εξωσυζυγική σχέση.

«Αυτό που καθορίζει αν κάποιος ήταν άπιστος ή όχι, εξαρτάται από το αν έχουν τηρηθεί οι προκαθορισμένες συμφωνίες αποκλειστικότητας και όχι από το αν η σχέση είναι μονογαμική ή μη».

Οι σύντροφοι που σίγουρα δεν σεβάστηκαν αυτές τις συμφωνίες, είναι το κύριο θέμα του Mumsnet που γίνεται τώρα viral. Η αρχική ανάρτηση, από το χρήστη Sundaysomeday2022, ρώτησε: "Πώς ανακάλυψες ότι ο σύζυγος/σύντροφός σου είχε σχέση;" και έχει ήδη λάβει περισσότερες από 220 απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε:  ''Το έμαθα όταν ο πρώην σύζυγός μου έστειλε κατά λάθος ένα μήνυμα στην OW (other woman = άλλη γυναίκα) στην οικογενειακή μας συνομιλία στο Facebook. Αυτό σήμαινε ότι το είδαν και τα παιδιά!''.

Η Everythingiscopy είπε: "Είχα μια προαίσθηση, έλεγξα το τηλέφωνό του, ένα αρχειοθετημένο μήνυμα WhatsApp από την OW που επιβεβαίωνε τις υποψίες μου. Για να του δώσω (κάποια) εύσημα, ήταν ξεκάθαρος όταν τον αντιμετώπισα και είπε όλη την αλήθεια".

Παράλληλα, η χρήστρια Feart σχολίασε: "Έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας στην αδερφή του για τα σχέδιά του για το Σαββατοκύριακο με την OW, αλλά το έστειλε στην κόρη μας! Ανακάλυψα επίσης ότι έλεγε στους ανθρώπους ότι είχαμε χωρίσει ενώ δεν είχαμε χωρίσει".

Τέλος, η EVHead έγραψε: «Βρήκα δύο εισιτήρια κινηματογράφου στο γραφείο του για μια ταινία που μισώ σε έναν κινηματογράφο στην πόλη όπου εργαζόταν, σε μια ημερομηνία που υποτίθεται ότι έλειπε για δουλειές».

Αφού διάβασε μερικά από τα σχόλια, η Sundaysomeday2022 έγραψε: «Ειλικρινά, γιατί μερικοί άντρες είναι τόσο ανόητοι και τρελοί;! Πιστεύω ειλικρινά ότι πολλοί από αυτούς μετανιώνουν για τις σχέσεις, τα παιδιά, την εξοικείωσή τους μετά τη λήξη του μήνα του μέλιτος με την OW».


Σχετικά Άρθρα