ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Αύξηση στις πωλήσεις ομοιωμάτων γυναικών για σεξουαλική χρήση

12 Αυγούστου 2020, 18:00

images

Μέχρι 40% αυξήθηκαν στην Ασία οι πωλήσεις των φουσκωτών κουκλών για σεξουαλική χρήση. Το γεγονός οφείλεται στην πανδημία και την πιθανότητα νέας καραντίνας...

Κι ενώ είναι κατανοητό γιατί να χρειάζεται μια τέτοια κούκλα ένας άνδρας που ζει μόνος, δημιουργεί ερωτηματικά το γεγονός ότι όλο και περισσότερα ζευγάρια τις αγοράζουν επίσης... Τα στοιχεία σχετικά με τη μεγάλη αύξηση πωλήσεων προέρχονται από κατασκευαστές και μεταπράτες στην Αυστραλία που προμηθεύουν όλο τον κόσμο αλλά κυρίως την Ασία. 

«Από το ξέσπασμα του COVID-19» αναφέρει πωλητής sex shop «παρατηρήσαμε μια πολύ σημαντική αύξηση στις πωλήσεις των φουσκωτών μας κουκλώνl. Συγκεκριμένα, πουλάμε διπλάσιες ποσότητες σήμερα σε σχέση με τον προηγούμενο Μάρτιο, περί τις 20 με 25 κάθε μήνα».

Στέλεχος της ίδιας εταιρείας στην Αυστραλία επιβεβαιώνει το γεγονός και προσθέτει ότι «η νέα τάση είναι ο σύζυγος να αγοράζει μια γυναικεία φουσκωτή κούκλα για τον εαυτό του, για να τη χρησιμοποιεί δίπλα στη γυναίκα του. Έχουμε όμως και τους συζύγους που αγοράζουν από κοινού με τις συμβίες τους κούκλες, μία για τον καθέναν. Αύξηση παρατηρείται επίσης στις πωλήσεις φουσκωτών κούκλων, δηλαδή αρσενικών, τους οποίους προτιμούν πολύ οι γυναίκες για προσωπική τους χρήση».


Σχετικά Άρθρα