ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τα τρία γυναικεία μυστικά για ομορφιά το καλοκαίρι

10 Αυγούστου 2022, 18:00

images

Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό που για μερικές γυναίκες είναι κάτι σα δεύτερη φύση, ενώ για άλλες απαιτεί προσπάθεια και κόπο... Οι πρώτες, έχουν ωστόσο κάποια μυστικά που αξίζει να γνωρίζουμε ώστε μετά από μία ολόκληρη μέρα στην παραλία, να φαινόμαστε φρέσκες και περιποιημένες.

Πρώτα απ' όλα ξέρουν να φτιάχνουν σωστά τα μαλλιά τους χωρίς κόπο. Απλά τα σηκώνουν μια αλογοουρά ψηλά στην κορυφή (αν έχουν μακριά μαλλιά) ή τα περνούν με ένα προϊόν τύπου αφρό ή λάδι όσο είναι βρεγμένα αν είναι πιο κοντά και είναι έτοιμες για τη νυχτερινή τους έξοδο χωρίς πολύωρα χτενίσματα, πιστολάκι κλπ.

Δεύτερον, έχουν προμηθευτεί τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ ώστε να δείχνουν πάντα καλοντυμένες χωρίς να χρειάζονται πολλά. Τα μακριά φορέματα σε γραμμή Α και οι φαρδιές παντελόνες με στράπλες μπλουζάκια ή άλλα τοπ που έχουν κάποια ιδιαιτερότητα στο κόψιμο ή το χρώμα, αρκούν για να δείχνουν καλοντυμένες το καλοκαίρι. Την εμφάνιση συμπληρώνουν πάντα με τον καλύτερο τρόπο τα μεγάλα πολύχρωμα σκουλαρίκια και κολιέ από πλαστικό, ύφασμα, ημιπολύτιμες πέτρες και άλλα υλικά.

Τρίτον φροντίζουν σωστά την επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Επενδύουν σε καλά γαλακτώματα ενυδάτωσης για μετά την έκθεση στον ήλιο και από μακιγιάζ περιορίζονται σε ένα λιπ γκλοσ στα χείλη και μία αδιάβροχη μάσκαρα στα βλέφαρα. Το ωραίο και περιποιημένο είναι πάντα λίγο και απέριττο ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Σχετικά Άρθρα