ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τα λαμπερά είδη makeup των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

23 Δεκεμβρίου 2023, 09:00

images

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά του 2024 είναι μία ανάσα μακριά και ήρθε η ώρα να προετοιμάσουμε την εμφάνισή μας. Είτε ετοιμαζόμαστε για ένα εντυπωσιακό πάρτι, είτε για μία οικογενειακή συγκέντρωση, ένα από τα βασικά σημεία της εμφάνισης, το οποίο πάντα μαγνητίζει τα βλέμματα, είναι στις γυναίκες το μακιγιάζ.

Ανάλογα με το σύνολο που θα επιλέξουμε να φορέσουμε, προσαρμόζουμε αντίστοιχα και το μακιγιάζ ως προς το χρώμα αλλά και την ένταση. Σε κάθε περίπτωση, ξεκινάμε με έναν καλό καθαρισμό με μάσκα αργίλου, για να εξασφαλίσουμε μία υγιή και καθαρή βάση για το makeup. Στη συνέχεια, προχωράμε στην ενυδάτωση. Ενυδατώνουμε καλά την επιδερμίδα με serum και μία ενυδατική κρέμα ημέρας, που θα προσφέρουν λαμπερή όψη στο πρόσωπό μας.

Συνεχίζουμε με αυτό καθαυτό το μακιγιάζ που για να είναι πετυχημένο, δεν χρειάζεται να είναι έντονο ή υπερβολικό με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή για ... λάθος λόγους. Κύριος στόχος είναι να το εναρμονίσουμε με το outfit μας. Επομένως, η ασφαλέστερη λύση είναι να προχωρήσουμε σε ένα απλό αλλά λαμπερό μακιγιάζ.

Τα βασικά σημεία για ένα απλό αλλά εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι τα εξής:

-Εφαρμόζουμε στα χείλη lip gloss, είτε μόνο του, είτε πάνω από το κλασικό κόκκινο κραγιόν, για να τους προσδώσουμε λάμψη.

-Χρησιμοποιήστε πούδρα με λάμψη σε πρόσωπο, λαιμό και καρέ.

-Εφαρμόζουμε σωστά στα μάγουλα το ρουζ.

-Σε ό,τι αφορά το μανικιούρ, μία εξαιρετική, γιορτινή επιλογή είναι τα νύχια με σχέδια και στρας.

Τέλος, φροντίζουμε να έχουμε μαζί σας τα καλλυντικά σας, έτσι ώστε να μπορούμε να το ανανεώσουμε όπου κι αν βρεθούμε. Ειδικά το κραγιόν, μετά το τραπέζι, θα πρέπει να ανανεωθεί. 

Και καλά, λαμπερά Χριστούγεννα!

Σχετικά Άρθρα