ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τα 50 είναι τα νέα 30 σε άνδρες και γυναίκες σήμερα...

13 Οκτωβρίου 2020, 16:00

images

Κάποτε, όχι πολλές δεκαετίες πριν, η 50άρα ήταν μια γυναίκα - γιαγιά με άσπρα μαλλιά, περιττά κιλά, πόνους στη μέση, χαλασμένα δόντια, ντυμένη με ρούχα ηλικιωμένης και χωρίς καμία διάθεση για κοινωνική ζωή και διασκεδάσεις. Το ίδιο -λίγο ως πολύ- ίσχυε για τον άνδρα που στα 50 του εθεωρείτο ένας κύριος για ...χαμομήλι και καφενείο, με "σωσίβια" γύρω από την κοιλιά και απεριποίητα γένια. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει το 2020 στο δυτικό κόσμο! Οι 50άρηδες γυμνάζονται, προσέχουν το βάρος τους, έχουν όνειρα για την καριέρα τους, ντύνονται νεανικά και φροντίζουν την εικόνα τους...

Αφού ο κόσμος πέρασε από μια δύσκολη, όλα πειραματισμούς, 20ετία με υπερβολικά botox, παραμορφωμένα γυναικεία χείλια και αφύσικα lifting, τα τελευταία χρόνια όλοι έχουμε ισορροπήσει στην άποψη ότι χρειάζεται κάτι λίγο από όλα. Καλή διατροφή, λίγη άσκηση, πολύ προσεκτικές ανανεώσεις του δέρματος, πιο νεανικό ντύσιμο χωρίς υπερβολές και ψυχολογικά, μη εγκατάλειψη των ονείρων για βελτίωση της ζωής.

Ας δούμε πόσο πιο όμορφες είναι οι σημερινές 50άρες σταρ του Χόλυγουντ που ξέφυγαν από την παγίδα να κάνουν υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις αλλά έκαναν τόσο -όσο... Οι ρυτίδες είναι εμφανείς στα πρόσωπά τους αλλά αυτές είναι ακόμα γοητευτικές και τραβούν τα ανδρικά βλέμματα.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η ταλαντούχα, φλογερή Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός, μητέρα δίδυμων παιδιών, είναι γεννημένη στις 24 Ιουλίου του 1969. Αισίως 51 ετών!


Τζένιφερ Άνιστον

Η ελληνικής καταγωγής (από την πλευρά του πατέρα της) Τζένιφερ που απογείωσε την καριέρα της με τα "Φιλαράκια" την δεκαετία του 1990 και αποτέλεσε την πρώτη σύζυγο του Μπρατ Πιτ, είναι γεννημένη στις 11 Φεβρουαρίου του 1969. Το γεγονός ότι αρνείται να κάνει botox στο μέτωπο και τα μάτια της, είναι εμφανές. Πλην όμως φροντίζει το σώμα και τα μαλλιά της να έχουν πάντα μια άκρως νεανική εικόνα.


Ελίζαμπεθ Χάρλευ

Η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο έγινε γνωστή τις δεκαετίες 1980 και 1990 από ταινίες στις οποίες συμμετείχε αλλά και από την σχέση της με τον επίσης διάσημο ηθοποιό Χιου Γκράντ. Είναι γεννημένη στις 10 Ιουνίου του 1965 και έχει ένα γιο. Τα μάγουλά της μαρτυρούν ότι δεν είναι πια 20 ετών αλλά ποιος νοιάζεται για αυτό όταν η γυναίκα διατηρεί την φόρμα και το χαμόγελό της;


Σχετικά Άρθρα