ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Οι νέες τάσεις στην πλαστική χειρουργική όπως εκφράστηκαν το προηγούμενο έτος

13 Ιανουαρίου 2024, 08:00

images

Οι τάσεις της πλαστικής χειρουργικής αλλάζουν ανάλογα με το ποιο θεωρείται το «ιδανικό σώμα» τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παρόλο που πολλές διαδικασίες, όπως η ανόρθωση γλουτών και η αυξητική στήθους μπορεί να παραμείνουν δημοφιλείς, το αίτημα είναι να φαίνονται περισσότερο φυσικές και να εναρμονίζονται με το υπόλοιπο σώμα, αναφέρει ο ιστότοπος του Leif Rogers. Η προτίμηση για πιο φυσική εμφάνιση οδηγεί σε ανεπαίσθητες διαδικασίες. Αυτό περιλαμβάνει πολλές μη επεμβατικές διαδικασίες, οι οποίες κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

-Λίφτινγκ προσώπου

Το λίφτινγκ αναμένεται να παραμείνει δημοφιλές στις τάσεις της πλαστικής χειρουργικής το νέο έτος, ωστόσο αυξάνονται οι ασθενείς που έχουν περάσει τα 40, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν λίφτινγκ, αλλά με πιο διακριτικά αποτελέσματα.

-Ανόρθωση βλεφάρων και φρυδιών

Η ανόρθωση βλεφάρων, που ονομάζεται βλεφαροπλαστική, και η ανόρθωση φρυδιών αυξάνονται σε δημοτικότητα φέτος.  Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα μακροπρόθεσμα.

-Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση σπάνια ξεφεύγει από τη μόδα, καθώς είναι καθοριστικής σημασίας για την αναμόρφωση της σιλουέτας ενός ατόμου. Αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι το πού και το πώς θέλουν οι άνθρωποι να κάνουν λιποαναρρόφηση.

Σε κάθε περίπτωση, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν εξετάζετε ως επιλογή την πλαστική χειρουργική είναι ότι οι τάσεις αλλάζουν. Θέλετε να κάνετε μια επέμβαση για τον εαυτό σας και για να αισθανθείτε καλύτερα, όχι για να προσαρμοστείτε στην εικόνα που θεωρεί ιδεατή η κοινωνία. Η τελική απόφαση να αλλάξετε το σώμα σας, θα πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σας.

Σχετικά Άρθρα