ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Συνάντηση Επιτρόπου Ισότητας Φύλων με ΟΕΒ

17 Μαΐου 2023, 16:47

images

Για τους στόχους και τις προτεραιότητες του Γραφείου της, καθώς και για τη σημαντικότητα των επαφών με τους κοινωνικούς εταίρους, ενημέρωσε την Τετάρτη, η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, Τζόζη Χριστοδούλου, τον Πρόεδρο της ΟΕΒ, Αντώνη Α. Αντωνίου, τον Γενικό Διευθυντή, Μιχάλη Αντωνίου και τη Διευθύντρια του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Πολιτικής, Λένα Παναγιώτου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι της ΟΕΒ τόνισαν τη στήριξη στα θέματα ισότητας γυναικών και ανδρών και ενημέρωσαν την Επίτροπο για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που η Ομοσπονδία, διαχρονικά, λαμβάνει.

Στη συζήτηση, επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία κατανόηση όσον αφορά την ισότητα των φύλων στην εργασία και στον επιχειρηματικό κόσμο, τονίστηκε η ανάγκη της μεταξύ συνεργασίας και συμφωνήθηκε η προώθηση κοινών δράσεων.

Σημειώνεται ότι η συμβολή της ΟΕΒ, όπως και των άλλων κοινωνικών εταίρων, θα είναι καταλυτική στον σχεδιασμό δράσεων που θα περιληφθούν στο νέο τριετές στρατηγικό σχεδιασμό για την ισότητα των φύλων.



Σχετικά Άρθρα