ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

ΠΑΣΥΝΜ και Παν. Λεμεσού υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας για την Υγεία

02 Οκτωβρίου 2025, 11:30

images

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών (ΠΑΣΥΝΜ) και το Πανεπιστήμιο Λεμεσού υπέγραψαν στις 24 Σεπτεμβρίου Μνημόνιο Συνεργασίας, με στόχο την ανάπτυξη κοινών δράσεων στον τομέα της υγείας και την ενίσχυση της φροντίδας προς τον Κύπριο Πολίτη.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η υπογραφή πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Πανεπιστημίου, παρουσία του Προέδρου του ΠΑΣΥΝΜ, Δρ. Αριστείδη Χωραττά και του Πρύτανη, Δρ. Θεόδωρου Παναγιώτου.

Όπως σημειώνεται, η πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, στην οποία συμμετείχαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΥΝΜ και εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου, με επικεφαλής την Chief Operating Officer, κ. Ιωάννα Παναγιώτου.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής, συζητήθηκαν οι τομείς συνεργασίας, οι μελλοντικές κοινές δράσεις και τρόποι ενίσχυσης της παρεχόμενης φροντίδας υγείας, ενώ οι δύο φορείς δεσμευτήκαν να συνεχίσουν τις συντονισμένες προσπάθειες προς όφελος της κοινωνίας.

Τζ. Σ. 

Σχετικά Άρθρα