ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Παρουσίαση προγράμματος «Πληρώνω Όσο Πετώ» στη Λάρνακα

07 Δεκεμβρίου 2023, 10:02

images

Το πρόγραμμα «Πληρώνω Οσο Πετώ (ΠΟΠ)» παρουσιάστηκε στον Δήμο Λάρνακας από τον Δήμο Αγλαντζιάς, ο οποίος είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι στιγμή Δήμος στην Κύπρο, που εφαρμόζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα τα τελευταία τρία χρόνια. 

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι, στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος διαλογής στην πηγή και χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων και οργανικών/βιολογικών αποβλήτων και του συστήματος «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ)» με προπληρωμένη σακούλα, διοργανώθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ενημερωτική συνάντηση στο Δημοτικό Μέγαρο».

Συγκεκριμένα έγινε παρουσίαση του προγράμματος «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ)» του Δήμου Αγλαντζιάς από τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς Ανδρέα Κωνσταντίνου και τη Δήμητρα Κατεχάκη. Όπως αναφέρεται, παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις και οι δυνατότητες του προγράμματος και ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν τα περιθώρια βελτίωσης του προγράμματο».

Την ενημέρωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και ο Δημοτικός Γραμματέας, προσωπικό των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Υγειονομείου, Οικονομικού Τμήματος και της Τεχνικής Υπηρεσίας των Δήμων Λάρνακας, Λιβαδιών και της κοινότητας Βορόκληνης.

Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει ευχαριστίες στο Δήμαρχο Αγλαντζιάς για την προθυμία που επέδειξε να παρουσιάσει τις εμπειρίες του Δήμου του στο προσωπικό του νέου Δήμου Λάρνακας, που το καλοκαίρι του 2024 θα κληθεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ)» στα διοικητικά του όρια.

Σχετικά Άρθρα