ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Νέος Επίτροπος Ορεινών Περιοχών: Θα εργαστεί για προβλήματα υπαίθρου

09 Ιανουαρίου 2024, 09:38

images

Γνωρίζω πολύ καλά τις έγνοιες και αγωνίες του κόσμου της υπαίθρου, δηλώνει ο νέος Επίτροπος Ορεινών Περιοχών, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, διαβεβαιώνοντας ότι θα εργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων, στη βάση της Εθνικής Στρατηγικής για το Τρόοδος και του οράματος του Προέδρου της Δημοκρατίας, για την ύπαιθρο.

Ο Χαράλαμπος Χριστοφίνας ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο του, σημειώνοντας πως «γνωρίζω πολύ καλά την πολιτική και τους στόχους του Προέδρου για την ύπαιθρο».

«Αισθάνομαι ότι θα μπορώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του Προέδρου αλλά επίσης εκείνο που θέλω να πω είναι ότι σίγουρα γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα της υπαίθρου, ως μόνιμος κάτοικος», ανέφερε στο ΚΥΠΕ.

Διαβεβαίωσε ακόμη τον κόσμο τις υπαίθρου ότι γνωρίζει τις έγνοιες και αγωνίες του, «οπόταν θα είμαι δίπλα σε όλα τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν».

Είπε, επίσης, ότι θα βρίσκεται δίπλα και «στις εκλελεγμένες Αρχές των κοινοτήτων, για να συνδράμουμε, όσο μπορούμε, για να ακολουθήσουμε μια νέα στρατηγική για την ύπαιθρο, που έχει ανάγκη η Κύπρος και που ξεκίνησε δειλά δειλά να εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια με την Εθνική Στρατηγική για το Τρόοδος».

«Οπόταν θα κτίσουμε πάνω σε αυτήν την Εθνική Στρατηγική και θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε την πολιτική και το όραμα του Προέδρου για την ύπαιθρο», κατέληξε στη δήλωση του ο νέος Επίτροπος Ορεινών Περιοχών.

Σχετικά Άρθρα