ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Κ. Κουμής: Προβολή της Κύπρου για το καλό της ψάρι

21 Απριλίου 2024, 09:25

images

Τη σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι υπογράμμισε ο Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής, ο οποίος παρέστη το Σάββατο στο 9ο Φεστιβάλ Ψαριού που διοργανώθηκε από τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς στο Λιμανάκι του Λατσιού.

O κ. Κουμής, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ανέφερε πως είμαστε ένας νησιώτικος προορισμός, στην Ανατολική Μεσόγειο και σε μια περιοχή που είναι, όπως είπε, ξακουστή για το καλό και φρέσκο ψάρι. Επίσης συνεχάρη την τοπική αρχή για την άψογη, όπως σημείωσε, διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, Γιώτης Παπαχριστοφή, ανέφερε πως το 9ο Φεστιβάλ Ψαριού που διοργανώνεται στο Λατσί έχει  κατακλυστεί από κόσμο. Ο κόσμος, είπε, μας δίνει δύναμη και τα επόμενα χρόνια να δημιουργήσουμε αυτή την εκδήλωση ούτως ώστε να απολαμβάνει την πανέμορφη περιοχή αλλά και το ψάρι μας, σημείωσε. Είπε ακόμη πως τα επόμενα χρόνια  θα πρέπει να γίνει και η επέκταση του λιμανιού για να καλυφτούν και οι ανάγκες της περιοχής.

Όπως επεσήμανε η Δόξα Οικονομίδου, Δημοτικός Γραμματές Πόλης Χρυσοχούς, το φεστιβάλ προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως ζωντανή μουσική και χορό, εντυπωσιακά σόου θαλάσσιων σπορ και δραστηριότητες ιδανικές για παιδιά. Επίσης μάγειρες  ετοιμάζουν, κατά τη διάρκειά του, πιάτα με φρέσκα ψάρια.

Σχετικά Άρθρα