ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Τρ. Κύπρου στήριξε με πάνω από €70 εκατ. το Ογκολογικό Κέντρο

22 September 2021, 15:18

images

Επιταγή ύψους €1,4 εκατ. στον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επιτρόπων Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου Δρ. Λάζαρο Σαββίδη για τις ανάγκες του Κέντρου επέδωσε χθες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, Πανίκος Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και την κάλυψη των βασικών αναγκών όσων αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου, ο κ. Νικολάου σε σύντομη προσφώνησή του, παρουσία του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ανέφερε ότι το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου αποτελεί το μεγαλύτερο κληροδότημα της Τράπεζας προς τον κυπριακό λαό και την κοινωνία γενικότερα και συνεχίζει να  αντιπροσωπεύει τη σημαντικότερη σύμπραξη μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προς όφελος των ασθενών με καρκίνο.
 
«Εμείς στην Τράπεζα Κύπρου θεωρούμε πως το Κέντρο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μας επενδύσεις με απόδοση απεριόριστης αξίας, γι’ αυτό και από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα το στηρίξαμε με €70 εκατ. συσσωρευμένων επενδύσεων ενώ σήμερα προχωρούμε σε πρόσθετη στήριξη  €1,4 εκ.», πρόσθεσε.
 
O Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας ευχαρίστησε τους ιατρούς και το προσωπικό του Ογκολογικού Κέντρου και τόνισε τη στήριξη της πολιτείας στο δύσκολο έργο που επιτελούν.
 
Πρόσθεσε παράλληλα πως η Κυβέρνηση θα στηρίξει τις προσπάθειες αναβάθμισης του Κέντρου και θα βρίσκεται πάντα σύμμαχος στη μάχη εναντίον του καρκίνου.

Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιτρόπων Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου Δρ. Λάζαρος Σαββίδης, ευχαρίστησε την Τράπεζα Κύπρου για τη διαχρονική της συνεργασία και πρόσθεσε ότι «η νέα στήριξη που μας προσφέρει η Τράπεζα, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε και να αναβαθμίσουμε το έργο μας προς το συμφέρον των ασθενών αλλά και να όλοι εργαστούμε συλλογικά ώστε η Κύπρος να διατηρήσει ή ακόμη και να μειώσει τη θνησιμότητα των ασθενών με καρκίνο».

Σχετικά Άρθρα