ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης κατ’ οίκον βρεφοκόμων

13 Μαρτίου 2023, 12:12

images

Δωρεάν πρόγραμμα για κατάρτιση κατ' οίκον βρεφοκόμων προσφέρει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση σε ευάλωτες ομάδες – ΚΕΕΑΕΔ». Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Κέντρου, οι άνεργοι θα έχουν προτεραιότητα για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα, όπως αναφέρει το Κέντρο, συστήνεται ιδιαίτερα για άτομα που θέλουν να εργάζονται από το σπίτι. Σημειώνεται ότι μέσα από την εκπαίδευση που θα λάβουν, θα έχουν ολοκληρωμένη κατανόηση για τη φροντίδα βρεφών, ενώ θα αυξήσουν τις ευκαιρίες τους για εργοδότηση.

Δικαίωμα συμμετοχής, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα έχουν κατά προτεραιότητα οι άνεργοι που έχουν συμπληρώσει το 18 έτος, οι οποίοι κατέχουν πιστοποιητικό ή δίπλωμα ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης σχετικά με τη φροντίδα και την ψυχοκοινωνική και πνευματική αγωγή του παιδιού, απολυτήριο σχολής μέσης εκπαίδευσης, κάρτα ανεργίας ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με την κατάσταση εργασίας.

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες των δικαιούχων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22797850 / 820, στο e-mail polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy ή στη διεύθυνση Τρικούπη 129, 1016, Λευκωσία.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην εν λόγω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd482_C-4ls-zGwRUQ9wYOyv0SyEfshSwnS-SeDvaUtsi2u5w/viewform?usp=sf_link

Σημειώνεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β.



Σχετικά Άρθρα