ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Δόθηκε η εκκίνηση στην 23η Διαδρομή Αγάπης του «Ένα Όνειρο Μία Ευχή»

17 Μαρτίου 2023, 11:42

images

Δόθηκε η εκκίνηση στη Διαδρομή Αγάπης, που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μία Ευχή».

Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, η εκκίνηση στην 23η Διαδρομή Αγάπης δόθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ σήμερα το πρωί στην παρουσία του Αντιπροέδρου του Οργανισμού Κωστάκη Κουκκουλλή και της Γενικής Διευθύντριας Μαίρης Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη.

«Τέτοιου είδους συμπράξεις είναι θεμελιώδεις, γιατί όταν υπάρχει συνεργασία σημαντικών φορέων η δυναμική είναι πολύ μεγαλύτερη και το αποτέλεσμα πολύ καλύτερο. Στόχος της Διαδρομής είναι η οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου για να μπορέσετε να συνεχίσετε το σπουδαίο έργο σας και κατ’ επέκταση η οικονομική και ψυχολογική ενίσχυση των οικογενειών που περνούν τη δική τους δύσκολη διαδρομή», επισήμανε η Γενική Διευθύντρια κατά την επίδοση της επιταγής του ΚΟΑ στον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή» Γιώργο Πενηντάεξ, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Οργανισμό.

«Είναι η 23η Διαδρομή Αγάπης και η 23η φορά που γίνεται η εκκίνηση από τον ΚΟΑ. Για ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα είναι πολύ σημαντική η οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσει το έργο του. Και η ενίσχυση του ΚΟΑ είναι πολύπλευρη, όπως και η στήριξή του στον Σύνδεσμό μας διαχρονική», είπε ο κ. Πενηνταέξ.

Σχετικά Άρθρα