ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το Νicosia Medical Center Υποδέχεται τον Ουρολόγο Χειρουργό και Ανδρολόγο, Δρ. Μάριο Χατζηπαύλου

12 Φεβρουαρίου 2024, 17:10

images

Το Νicosia Medical Center, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την προσθήκη του Δρ. Μάριου Χατζηπαύλου στην ιατρική του ομάδα ως Ουρολόγος Χειρουργός – Ανδρολόγος. Ο Δρ. Χατζηπαύλου, με εξέχουσα πορεία στο Guy's and St Thomas' NHS Foundation Trust και στο King’s College London School of Medicine, φέρνει στο ιατρικό κέντρο ανεκτίμητη εμπειρία στον τομέα της ουρολογίας.

Ως απόφοιτος του King’s College London, ο Δρ. Χατζηπαύλου ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του σε γνωστά νοσοκομεία του Λονδίνου. Ειδικεύεται στην καλοήθη υπερπλασία του προστάτη (BPH), στην χρήση holmium laser (HoLEP) για υπερπλασία του προστάτη, και προσφέρει ελάχιστα επεμβατικές καινοτόμες θεραπείες. Η εμπειρία του περιλαμβάνει διαγνωστικές μεθόδους στον καρκίνο του προστάτη, ενδουρολογία, καθώς και διαχείριση και αντιμετώπιση ουρολογικών παθήσεων.

Ο Δρ. Χατζηπαύλου, ως καταξιωμένος εκπαιδευτής, έχει ηγηθεί εκπαιδευόμενων ουρολόγων στο νοσοκομείο Guy’s και έχει ένα πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο με περισσότερες από 30 δημοσιεύσεις και πολλές διεθνείς παρουσιάσεις. Είναι ενεργά εμπλεκόμενος σε κλινικές έρευνες και δοκιμές για την καλοήθη νόσο του προστάτη, το HoLEP και τον καρκίνο του προστάτη, με το έργο του να έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία από κορυφαίους οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία και η Βρετανική Ένωση Ουρολογικών Χειρουργών.

Ο κος Πόλυς Γεωργιάδης, Διευθυντής του Νicosia Medical Center, δήλωσε: «Η άφιξη του Δρ. Χατζηπαύλου στο Νicosia Medical Center αποτελεί σημαντική ενίσχυση της ιατρικής μας ομάδας και υπόσχεται προηγμένη φροντίδα για τους ασθενείς μας.»

Σχετικά Άρθρα