ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Την εκστρατεία Join Rheuma Kids ανακοίνωσε ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου

26 Φεβρουαρίου 2021, 12:02

images

Την εκστρατεία Join Rheuma Kids, η οποία  στηρίζεται σε δύο άξονες, ανακοίνωσε ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου,  με αφορμή τη Παγκόσμια Μέρα Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων στις 18  Μαρτίου.

 Ο πρώτος άξονας περιλαμβάνει την ανάδειξη των θεμάτων που άπτονται των  παιδικών/νεανικών ρευματικών παθήσεων, μέσω της νέας υποσελίδας Join  Rheuma Kids στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, τον Μάρτιο 2021, ενώ ο  δεύτερος άξονας και ο πιο σημαντικός, αφορά την εκπόνηση ενός πολλά  υποσχόμενου και φιλόδοξου σχεδίου για τα παιδιά με ρευματικές παθήσεις  που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, πρόκειται για την κατασκευή  ενός θεματικού πάρκου στον Δήμο Λατσιών στην επαρχία Λευκωσίας, το οποίο  θα περιλαμβάνει την εγκατάσταση οργάνων εκγύμνασης εξωτερικού χώρου σε  χώρο πρασίνου, προς χρήση τόσο από παιδιά που έχουν προσβληθεί από  ρευματικά νοσήματα και έχουν κινητικά προβλήματα, όσο από όλα τα  παιδιά/ενήλικες γενικά που αντιμετωπίζουν παρόμοιες κινητικές δυσκολίες.

Ο χώρος αυτός θα φέρει το όνομα το πάρκο της χαράς και η τοποθεσία του  πάρκου θα είναι απέναντι από το κέντρο υγείας στο Δήμο Λατσιών, επί των  οδων Δημήτρη Σταύρου και Καρπάθου, τ.κ. 2224 Λατσιά.

 Ο Σύνδεσμος θα δέχεται εισφορές από τον Μάρτιο 2021 και για περίοδο έξι  μηνών από  χορηγούς και το ευρύ κοινό με σκοπό τη δημιουργία του  θεματικού πάρκου.

 

Σχετικές πληροφορίες για τους τρόπους καταβολής εισφορών θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας https://rheumatism.org.cy/join-rheuma-kids/ , ενώ το σχέδιο αυτό θα είναι σε ισχύ ωσότου υλοποιηθεί η κατασκευή του πάρκου.

Σχετικά Άρθρα