ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Προτεραιότητα για εμάς στον ΟΚΥπΥ είναι η υγεία του παιδιού

11 Οκτωβρίου 2022, 15:38

images

Προτεραιότητα για εμάς στον ΟΚΥΠΥ είναι η υγεία του παιδιού. Είμαστε στη διάθεση των γονέων για κάθε βοήθεια και ευχόμαστε ταχύτατη ανάρρωση. 

Το παιδί μεταφέρθηκε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου μετά από τροχαίο ατύχημα. Χειρουργήθηκε άμεσα από έμπειρους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου για πολλες ώρες. Οι ιατροί μας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τη ζωή του, όπως παγίως πράττουν καθημερινά.

Ακολούθως, το παιδί μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Μακαρειου Νοσοκομείου, τη μοναδική στο είδος της στην Κύπρο, για μετεγχειρητική παρακολούθηση και θεραπεία.

Δεν επιθυμούμε και δεν έχουμε καμία νομική δυνατότητα να κρατήσουμε έναν ασθενή στα νοσοκομεία μας χωρίς τη θέλησή του ή των νόμιμων κηδεμόνων του, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τονίζουμε, όμως, την πλήρη εμπιστοσύνη μας στο έργο τόσο της νευροχειρουργικής κλινικής, όσο και της ΜΕΘ Παίδων, οι οποίες έχουν να επιδείξουν τεράστια προσφορά, σώζοντας χιλιάδες ζωές, υπό συνθήκες ασφυκτικής πίεσης.

Παράλληλα, ως Οργανισμός είμαστε αποφασισμένοι να διερευνούμε λεπτομερώς κάθε παράπονο σχετικά με το χειρισμό, την ανταπόκριση ή την εξυπηρέτηση στα νοσοκομεία μας. Αποτελεί καθήκον μας η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα