ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

O ΠΑΣΥΚΑΦ συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή έρευνα με θέμα «VACCELERATE»

11 Μαρτίου 2022, 06:50

images

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή έρευνα με θέμα «VACCELERATE», η οποία διενεργείται εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα πλαίσια του Προγράμματος Horizon Programm 2020 και βασικός της στόχος είναι η βελτίωση των επιπέδων ετοιμότητας των κρατών μελών της ΕΕ έναντι μελλοντικών επιδημιών/πανδημιών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΥΚΑΦ, το έργο ονομάζεται «VACCELERATE» και τα ευρήματά του θα υποστηρίξουν χώρες και οργανισμούς ασθενών με τεχνογνωσία και λύσεις για την επιτάχυνση υφιστάμενων και επερχόμενων αναπτυξιακών προγραμμάτων για νέα εμβόλια και στρατηγικές εμβολιασμού.

Το πρόγραμμα διευθύνεται από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας, Γερμανία, και περιλαμβάνει επί του παρόντος 29 εθνικούς εταίρους σε 18 κράτη μέλη της ΕΕ και 5 χώρες που συνδέονται με το ερευνητικό πρόγραμμα EU Horizon 2020.

Σημειώνεται ότι η άποψη της Κύπρου καθίσταται εξαιρετικά σημαντική και ο ΠΑΣΥΚΑΦ καλεί το κοινό να συμμετέχει στην εν λόγω έρευνα.

Το ερωτηματολόγιο, αναφέρεται, είναι τελείως ανώνυμο και ευθυγραμμισμένο με τις αρχές Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας και δεν θα χρειαστεί περισσότερο από 4-5 λεπτά για να συμπληρωθεί. Η συμμετοχή είναι εθελοντική, ανώνυμη και εμπιστευτική.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται διαδικτυακά στο πιο κάτω link: https://www.dooblocawi.com/client/Survey.aspx?Ticket=6HST68OY

Η πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο θα είναι εφικτή μέχρι τέλη Μαρτίου 2022.

Σχετικά Άρθρα