ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας

14 Ιουνίου 2023, 12:02

images

Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων Κυπρίων ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστών της  Εθνικής Ελλάδας που έκαναν όλο τον ελληνισμό να παραμιλά με την κατάκτηση του Euro 2004, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις 12 Ιουνίου στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Ελάχιστη αξία έχει το αποτέλεσμα 4-2 υπέρ της ελληνικής ομάδας. Η μέγιστη αξία είναι ότι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων σκόραραν για όνειρα και ευχές, για τους μικρούς αλλά μεγάλους μαχητές της ζωής που βοηθά ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Γίναμε μάρτυρες στον αγωνιστικό χώρο των τεράστιων αποθεμάτων αγάπης, ευαισθησίας και ενδιαφέροντος των ποδοσφαιριστών. Ξαναζήσαμε τη λάμψη του ανεπανάληπτου ελληνικού θριάμβου του Euro 2004, η οποία, 19 χρόνια μετά, συνεχίζει να ακτινοβολεί μέσα από τις αλτρουιστικές αυτές πράξεις και την ανιδιοτελή προσφορά.

Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»  ευγνωμονεί και ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και γενικά όλους τους συντελεστές   για την τεράστια αγκαλιά που πρόσφεραν στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.



 

 

Σχετικά Άρθρα