ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εκδήλωση στην Φάρμα Riverland με τον ΚΟΜΕΔ

26 Οκτωβρίου 2023, 15:16

images

Η Βιολογική Φάρμα Riverland (Riverland Bio Farm) Φιλοξένησε πρόσφατα τον Κυπριακό Οργανισμό Μεσογειακής Διατροφής σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για οικογένειες και παιδιά, που έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία στην ύπαιθρο. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Μεσογειακής Διατροφής, που βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του ΚΕΒΕ Cyprus Chamber of Commerce and Industry, παρείχε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνδεθούν με την φύση, την τοπική παραγωγή τροφίμων και την παράδοση.

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ξεκινώντας στις 10 το πρωί, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την όμορφη βιολογική φάρμα Riverland και να ερευνήσουν τη ζωή των ζώων που ζουν εκεί. Οι καλεσμένοι είχαν μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουν την κυπριακή φύση και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν το γευστικό κυπριακό βιολογικό πρόγευμα που σερβιρίστηκε, συνοδευόμενο από καφέ και τσάι, και ήταν μια γευστική εμπειρία που κέρδισε τους παρευρισκόμενους.

Σχετικά Άρθρα