ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ακόμη ένας φωτεινός άνθρωπος μας εγκαταλείπει για να φωτίσει τον Παράδεισο

22 Ιουνίου 2022, 12:57

images

Η  Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της συναγωνίστριας Άννας Χατζηγεωργίου (Γραμματέας Παγκύπριας Οργάνωσης Νεφροπαθών) για την απώλειά της. Παρά τα πολλαπλά προβλήματα υγείας και τις δικές τις μάχες τις οποίες είχε να αντιμετωπίσει, αγωνιζόταν με ιδιαίτερο ζήλο για τη στήριξη των νεφροπαθών ασθενών.

Η Άννα αποτελεί για το οργανωμένο κίνημα των ασθενών φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση καθώς βρισκόταν πάντοτε επί των επάλξεων και ακούραστη αγωνιζόταν καθημερινά ώστε να συμβάλει με το δικό της τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών. Βασικά της χαρακτηριστικά ήταν η απλότητα, η ανθρωπιά, το μεγαλείο ψυχής. Διέθετε ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και αφιέρωσε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής της και του προσωπικού της χρόνου στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών.

Σίγουρα αφήνει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αλλά και ένα πλούσιο έργο, αντάξιο του πλούτου της καρδιάς της. Για την οικογένεια των ασθενών ή Άννα αποτελούσε στενό συνεργάτη και την ευχαριστούμε που βρισκόταν πάντοτε στο το πλευρό μας να στηρίξει με το δικό της τρόπο το κίνημα των ασθενών.

Θα τη θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη και απέραντο σεβασμό για όσα πρέσβευε.

Η ΟΣΑΚ για να τιμήσει τη μνήμη της αποφάσισε όπως:

Κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους της ΟΣΑΚ

Κατατεθεί εισφορά στην Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών (ΠΟΝ) εις μνήμη της εκλιπούσας

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Άννα και Καλό Παράδεισο.

Σχετικά Άρθρα