ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Συγκλονίζει με τους λυγμούς του Ισπανός γιατρός

25 Μαρτίου 2020, 10:00

images

Πατήστε στο Link παρακάτω να δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/Fiorella_im/status/1242076449210650625

Η Ισπανία ανακοίνωσε χθες ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 514 νέοι θάνατοι ανεβάζοντας σε 2.696 τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα, που δυστυχώς ακολουθεί την πορεία της Ιταλίας, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να έχουν φτάσει τα 39.673 από 33.089 που ήταν την προηγούμενη ημέρα. Συγκλονίζει όμως το βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας Ισπανός γιατρός και στο οποίο κλαίγοντας, διηγείται αυτό που του μεταφέρουν συνάδελφοί του από την Μαδρίτη. Ότι από έλλειψη αναπνευστήρων, αναγκάζονται να βγάζουν τον αναπνευστήρα από όσους είναι άνω των 65 ετών και να τους ναρκώνουν για να πεθάνουν χωρίς πόνο. Στη συνέχεια χρησιμοποιούν τους αναπνευστήρες για να σώσουν νεότερους.

Αναφέρει αναλυτικά η συνάδελφός του που μιλάει μετά από εκείνον:

«Δεν υπάρχουν προμήθειες, δεν υπάρχει χώρος και δεν υπάρχουν αναπνευστήρες. Τους ναρκώνουμε και κρατάμε το χέρι στους ετοιμοθάνατους επειδή οι οικογένειες τους δεν μπορούν να είναι δίπλα τους, έτσι τους βοηθάμε να πεθάνουν για να ελευθερώσουμε τους αναπνευστήρες για άτομα κάτω των 65 ετών.

Το καταπίνεις, ξεγελάς τον εαυτό σου και πας στην δουλειά, ξέροντας ότι θα αφήσεις πολλούς ανθρώπους να πεθάνουν. Κλαις στο σπίτι, κλαις τα βράδια και πας στην δουλειά το επόμενο πρωί.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να μπει σε καραντίνα η Μαδρίτη και να σταλούν άμεσα προμήθειες γιατί αν δεν περιορίσουμε αυτόν τον ιό, θα πεθάνουμε όλοι».

Σχετικά Άρθρα