ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τρόποι να βελτιώσουν οι άνδρες τη σεξουαλική τους απόδοση

07 Ιουνίου 2024, 18:00

images

Πολλοί είναι οι άνδρες που θέλουν να ενισχύσουν την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση, τόσο των ίδιων, όσο και των συντρόφων τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι συμβουλές για να το κάνετε αυτό, περιλαμβάνουν μεγαλύτερη εστίαση στα προκαταρκτικά στάδια και την ανοιχτή επικοινωνία, τη διαχείριση του άγχους και άλλων προβλημάτων υγείας και πιθανώς τη χρήση συμπληρωμάτων. Ωστόσο, η εστίαση στη σεξουαλική απόδοση, μπορεί να οδηγήσει σε άγχος.

Οι ακόλουθες μέθοδοι μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της στυτικής δυσλειτουργίας, στην αύξηση της αντοχής και στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας του σεξ:

1. Εστιάστε στο προκαταρκτικό παιχνίδι.

Οι απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της στυτικής δυσλειτουργίας και στη μείωση του άγχους.

Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι η διείσδυση, είναι το πιο σημαντικό και καθοριστικό μέρος του σεξ.

Ωστόσο, όσοι αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία, μπορεί να αισθανθούν καλύτερα όταν μάθουν ότι δεν χρειάζεται η στύση για να ευχαριστήσουν τις συντρόφους τους. Στην πραγματικότητα, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι ακόμη και ένα κίνητρο για να δοκιμάσουν νέες στρατηγικές που λειτουργούν καλύτερα για τον σύντροφό τους.

2. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο.

Η σεξουαλική ευχαρίστηση, ευδοκιμεί σε ένα περιβάλλον πάθους και ενθουσιασμού.

Εάν ένα άτομο είναι με έναν σύντροφο για μεγάλο χρονικό διάστημα, το σεξ μπορεί να αρχίσει να μοιάζει με ρουτίνα και μπορεί να φαίνεται όλο και πιο δύσκολο να αισθάνεται ενθουσιασμένο, να παραμένει συγκεντρωμένο ή να ευχαριστεί το έτερον ήμισύ του.

Μπορεί να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε μια νέα σεξουαλική δραστηριότητα ή στάση ή να κάνετε σεξ σε διαφορετική τοποθεσία. Επίσης, η συζήτηση για σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να κάνει το σεξ πιο συναρπαστικό.

Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάτι νέο με έναν σύντροφο έξω από την κρεβατοκάμαρα, όπως:

-από κοινού άσκηση

-επίσκεψη σε ένα μουσείο ή κάποια εκδήλωση που αρέσει και στους δύο

-μία συναυλία.

Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι και ο ενθουσιασμός της νέας δραστηριότητας, μπορεί να φτάσει ως την κρεβατοκάμαρα.

4. Διαχειριστείτε το άγχος.

Το άγχος και το στρες, μπορεί να δυσκολέψουν την επίτευξη ή τη διατήρηση μιας στύσης. Αυτά τα συναισθήματα μπορούν επίσης να αποσπάσουν την προσοχή των ανθρώπων από τη σεξουαλική οικειότητα.

Εάν ένας άντρας αισθάνεται άγχος για το πώς θα αποδώσει σεξουαλικά, μπορεί να αισθάνεται λιγότερο ενθουσιασμένος για το σεξ και λιγότερο δεσμευμένος κατά τη διάρκεια του.

Οι στρατηγικές για τη διαχείριση του άγχους και του στρες περιλαμβάνουν:

-εστίαση περισσότερο στις σωματικές αισθήσεις παρά στη σεξουαλική απόδοση

-άσκηση

-καλύτερο ύπνο

-διαλογισμό

-αφιέρωση περισσότερου χρόνου σε ένα αγαπημένο χόμπι

-ψυχοθεραπεία

-λήψη ψυχιατρικών φαρμάκων.

5. Κόψτε το κάπνισμα.


Τέλος, το κάπνισμα μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την καρδιά που προκαλούν στυτικά προβλήματα. Το κάπνισμα συνδέεται επίσης με τη στυτική δυσλειτουργία. Μια ανάλυση 13 μελετών του 2015 σχετικά με το κάπνισμα και τη σεξουαλική απόδοση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η διακοπή του καπνίσματος, συχνά βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία και μειώνει τη στυτική δυσλειτουργία.

Σχετικά Άρθρα