ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ποινή φυλάκισης 6 χρόνων σε 49χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

19 Νοεμβρίου 2025, 15:22

images

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επέβαλε, την Τετάρτη, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε 49χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών, που εντοπίστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος συνελήφθη στις 26 Φεβρουαρίου, όταν στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 363 γραμμαρίων.

Για την ίδια υπόθεση, προστίθεται, συνελήφθη και 37χρονος, στο αυτοκίνητο και στο διαμέρισμα του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη, μεικτού βάρους 201 γραμμαρίων, ποσότητα κεταμίνης μεικτού βάρους έξι γραμμαρίων και άλλα τεκμήρια.

Όσον αφορά στον 37χρονο, το Κακουργιοδικείο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την επόμενη δικάσιμο, η οποία ορίστηκε για τις 16 Δεκεμβρίου.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η ΥΚΑΝ.

Σχετικά Άρθρα