ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Venus Legacy: Η επόμενη μέρα στην ομορφιά χωρίς νυστέρι

21 Δεκεμβρίου 2022, 16:00

images

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης για να αλλάξετε την όψη του κουρασμένου δέρματος. Η τελευταία εντελώς ανώδυνη θεραπεία για άμεση και ορατή λείανση ρυτίδων καθώς και έντονη σφριγηλότητα και λάμψη για το πρόσωπο καθώς και αδυνάτισμα, σύσφιξη και κυτταρίτιδα για το σώμα, αποτελεί κυριολεκτικά την επόμενη μέρα στην ομορφιά χωρίς νυστέρι…

Αναφέρει ο κ. Απόστολος Γαϊτάνης, πλαστικός χειρουργός, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής:

"Η επαναστατική τεχνολογία του Venus Legacy έχει ως σκοπό τη γλυπτική του σώματος (Body Contouring) και στηρίζεται σε συνδυασμό πολλαπλών τεχνικών σύσφιξης, κυρίως με την εφαρμογή ραδιοσυχνότητας, η οποία διοχετεύεται κάτω από το δέρμα, φτάνοντας μέσα στο λίπος και τους υποκείμενους ιστούς. Με τη συνδυασμένη δράση ραδιοσυχνότητας, την παραγωγή θερμότητας, τα μαγνητικά πεδία και την αναρρόφηση προκαλείται τετραπλή ενεργοποίηση του δέρματος και των υποκειμένων ιστών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο ενισχυμένο. Εκτός από σύσφιξη του δέρματος και των ιστών, το Legacy καταφέρνει να κάνει και μια ήπια λιπόλυση, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την κυτταρίτιδα, επιλέγοντας την κατάλληλη ρύθμιση. Συνολικά, η μη επεμβατική αυτή μέθοδος είναι κατάλληλη για:

⦁ Μη χειρουργική λιπογλυπτική.                                                      

⦁ Μείωση κυτταρίτιδας.                                                                

⦁ Μείωση ρυτίδων.

⦁ Μείωση περιφέρειας.

⦁ Σύσφιξη δέρματος.

⦁ Εφαρμογή σε πρόσωπο και σώμα.

Για ποιους είναι κατάλληλη η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες;

Πρακτικά η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες μπορεί να εφαρμοστεί στον οποιοδήποτε, με εξαίρεση άτομα που έχουν βηματοδότη, καρδιακές παθήσεις ή κάποια ορθοπεδικά υλικά κοντά στην περιοχή εφαρμογής. Οι κυριότερες περιοχές εφαρμογής είναι οι εξής:

⦁ Κοιλιά: διορθώνει, τόσο τη χαλάρωση, όσο και την κυτταρίτιδα, μειώνοντας ως ένα βαθμό την περιεκτικότητα λίπους. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

⦁ Μηροί: στην έσω επιφάνεια των μηρών αντιμετωπίζεται κυρίως η χαλάρωση, ενώ στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια, η θεραπεία αποσκοπεί στη μείωση της κυτταρίτιδας.

⦁ Γλουτοί: η εφαρμογή στους γλουτούς διορθώνει σε μεγάλο βαθμό την κυτταρίτιδα, προσφέροντας  λείανση και σφριγηλότητα του δέρματος.

⦁ Βραχίονες: στα μπράτσα η θεραπεία αποσκοπεί στη μείωση της χαλάρωσης, ώστε να περιοριστεί το ζάρωμα του δέρματος στην πρόσθια επιφάνεια.

⦁ Πρόσωπο: Χάρη στις ειδικές κεφαλές, η σύσφιξη του προσώπου είναι δυνατή. Αφορά, τόσο στη διόρθωση του δέρματος, όσο και στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.

⦁ Λαιμός: Με χρήση ειδικού προγράμματος, η βελτίωση του λαιμού είναι πολύ ικανοποιητική, παρόμοια με το αποτέλεσμα μετά από χρήση νημάτων.

Ποια είναι η διαδικασία της σύσφιξης με το Venus Legacy

Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας για σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι η απλούστατη και άριστα ανεκτή εφαρμογή της. Επιλέγοντας την κατάλληλη κεφαλή και πρόγραμμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληθώρα περιοχών και προβλημάτων, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε περισσότερες περιοχές στην ίδια συνεδρία. Ένα επίσης θετικό είναι ο μικρός χρόνος της συνεδρίας, που για μία περιοχή όπως η κοιλιά είναι 20 λεπτά.

Σε αντίθεση με παλαιότερες τεχνολογίες σύσφιξης, οι ραδιοσυχνότητες απαιτούν λιγότερες συνεδρίες και συγκεκριμένα μέχρι 6 για το πρόσωπο ή 8-10 για το σώμα, οι οποίες επαναλαμβάνονται μία την εβδομάδα.

Tι αποτελέσματα να περιμένουμε

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους σύσφιξης, τα αποτελέσματα στη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι πιο άμεσα και πιο ορατά, ήδη μετά τη δεύτερη-τρίτη συνεδρία. Μείωση ρυτίδων και χαλάρωσης, πιο σφριγηλό και σφιχτό δέρμα, μείωση περιφέρειας και βελτίωση του προφίλ, όλα αυτά χωρίς καθόλου αποθεραπεία και μηδενικό πόνο. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με τη θεραπεία Ruby Touch.

Ένα άμεσο Lifting με εφέ Βotox!

Η δερματική βιοανάπλαση με την θεραπεία Ruby Touch , είναι μια πραγματικά πρωτοποριακή προσέγγιση, αφού δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων του ίδιου του οργανισμού με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς ενέσιμες τεχνικές.

Πρακτικά, έχουμε ένα ισχυρό, μη ενέσιμο collagen booster, ιδανικό για γυναίκες και άντρες που για ιατρικούς ή προσωπικούς λόγους δεν επιλέγουν επεμβατικές ιατρικές αισθητικές θεραπείες. Επίσης έχουμε το συνδυασμό της  πολυπολικής ραδιοσυχνότητας και παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, τα οποία παράγουν ομοιόμορφη θερμότητα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Η ραδιοσυχνότητα προκαλεί μια θερμική αντίδραση στον ιστό, η οποία διεγείρει τη φυσική θεραπευτική απόκριση του σώματος. Αυτό λειτουργεί για να αυξήσει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πιο σφιχτό και λείο δέρμα".





Σχετικά Άρθρα