ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το μυστικό της Cindy Crawford για σφριγηλό δέρμα στα 56 της

09 Φεβρουαρίου 2023, 16:00

images

Το lifting, όχι με χειρουργική επέμβαση, αλλά με fillers, είναι μία από τις πιο νέες μεθόδους για να ξεγελάσουμε το χρόνο, και το τελευταίο παράδειγμα της συγκεκριμένης πρακτικής, είναι το πρώην σούπερ μόντελ Cindy Crawford, της οποίας το ανασηκωμένο, σφριγηλό και εξαιρετικά λαμπερό δέρμα ακτινοβολεί από τις οθόνες των κινητών τηλεφώνων των θαυμαστών της μέσω του Instagram Story.

Η εν λόγω φωτογραφία απαθανάτισε την 56χρονη Cindy Crawford μετά από μια περιποίηση προσώπου με τον αγαπημένο του Λος Άντζελες γιατρό, Iván Pol, αλλιώς γνωστό ως The Beauty Sandwich στο Instagram. Με τα μαλλιά της να είναι  ελαφρώς ατημέλητα και να αναδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο το πρόσωπό της, το δέρμα της Cindy έμοιαζε δροσερό με υγεία. Αξίζει δε να σημειωθεί το γεγονός ότι τα ''διάσημα'' αυτά ζυγωματικά της celebrity έμοιαζαν πραγματικά τέλεια.

Ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της δεκαετίας του '90, η Crawford έχει σαφώς τα καλά γονίδια με το μέρος της. Ωστόσο, ο Pol είναι επίσης δημοφιλής... Ο άντρας, τον οποίο βλέπουν πολλοί αστέρες πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, κάνει αρκετές μη επεμβατικές, μη τοξικές περιποιήσεις προσώπου που εκμεταλλεύονται τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων για να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου, να συσφίξουν, να σμιλέψουν και να διαμορφώσουν το περίγραμμα του δέρματός του.

Με απώτερο στόχο ένα υπέροχο δέρμα και μια λάμψη ενυδάτωσης, το ανασηκωμένο με fillers δέρμα είναι αγαπητό σε όλους, από την Jennifer Lopez και τη Salma Hayek μέχρι την Anya Taylor-Joy και την Alicia Vikander. Στην πραγματικότητα, πάρα πολλοί είναι εκείνοι οι σταρς του Χόλιγουντ οι οποίοι επιλέγουν τέτοιου είδους αισθητικές παρεμβάσεις για ένα λαμπερό , νεανικό πρόσωπο. 

Οι ραδιοσυχνότητες είναι μια θεραπεία χωρίς πόνο και αξίζει να το ψάξετε λίγο παραπάνω εάν θέλετε να κάνετε κάποιο μη επεμβατικό lifting και να συσφίξετε την επιδερμίδα. 


Σχετικά Άρθρα