ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σύσφιξη προσώπου χωρίς νυστέρι

09 September 2021, 10:00

images

Υπάρχει μια θεραπεία που εστιάζει με απόλυτη ακρίβεια στις προβληματικές περιοχές του προσώπου επιτυγχάνοντας ένα τρισδιάστατο, φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του περιγράμματος, του λαιμού και της περιοχής γύρω από τα μάτια. Σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν υπάρχει νυστέρι...

Η Ultherapy εξαφανίζει τη χαλάρωση κάτω από το πηγούνι, το λαιμό, καθώς και την περιοχή του ντεκολτέ. Διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, βελτιώνει την εικόνα του μετώπου και των ματιών εξαλείφοντας τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Τα ζυγωματικά ανορθώνονται, το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται, ο λαιμός και το ντεκολτέ αποκτούν νεανική όψη και το βλέμμα «ανοίγει» και δεν δείχνει κουρασμένο. Αποτελεί επίσης μια πολύ καλή μέθοδο για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος. Το δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή δείχνει πιο σφριγηλό και τονωμένο και το περίγραμμα του προσώπου ανορθωμένο.

Όπως μάς εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, "το αποτέλεσμα της σύσφιξης του δέρματος και της ανόρθωσης ολοκληρώνεται μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών περίπου, μετά την θεραπεία. Ενώ η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου συνεχίζεται για 6 μήνες ακόμη μετά από τη θεραπεία Ultherapy. Το αποτέλεσμα όμως της θεραπείας στο πρόσωπο μπορεί να διαρκέσει – ανάλογα με την περίπτωση - ως και 3 χρόνια".

Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι μία μόνο θεραπεία με υπερήχους είναι αρκετή για να φανεί το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης. Η διάρκειά της εφαρμογής είναι συνήθως 40 λεπτά για όλο το πρόσωπο και 20 λεπτά για την περιοχή των ματιών.


Σχετικά Άρθρα