ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σωστή υγιεινή για περισσότερη ομορφιά

01 Μαΐου 2020, 16:00

images

Τι είναι η ομορφιά; Χαρακτηριστικά ξεκάθαρα, συμμετρικά που αποπνέουν υγεία, νιάτα και καθαριότητα. Κι ενώ για την συμμετρία δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα χωρίς την βοήθεια πλαστικού χειρουργού, μπορούμε να επέμβουμε στα υπόλοιπα...

Μπορούμε δηλαδή να μην έχουμε περιττή τριχοφυία, να μην έχουμε φραγμένους πόρους στο δέρμα, να είναι καθαρά τα δόντια μας, να μυρίζουμε πάντα ωραία, να έχουμε απαλό δέρμα, καθαρά και καλοσχηματισμένα νύχια, τρυφερά πέλματα και καθαρά, χτενισμένα μαλλιά.

Ακούγεται και διαβάζεται απλοϊκό αλλά πολλές γυναίκες γύρω μας θα έδειχναν πολύ πιο θελκτικές αν είχαν καλύτερη υγιεινή και ...αισθητική. Χωρίς να αδυνατίσουν, χωρίς να γυμναστούν, χωρίς να κάνουν Βότοξ, χωρίς να δώσουν πολλά χρήματα σε αισθητικές θεραπείες.

Αρκεί να έχουν περιποιημένα μαλλιά και νύχια, να έχουν κάνει αποτρίχωση (ειδικά στο πρόσωπο όταν χρειάζεται), να αφήνουν στο πέρασμά τους ένα ωραίο άρωμα και όταν χαμογελούν να βλέπουμε λαμπερά, καθαρά δόντια.

Το ίδιο ισχύει άλλωστε και γα τους άνδρες για τους οποίους η αυξημένη τριχοφυία στο πρόσωπο είναι δεδομένη αλλά όχι σε σημεία όπως είναι η μύτη και τα αφτιά όπου μεγαλώνοντας βγαίνουν τριχούλες τις οποίες πρέπει να αφαιρούν. Ομοίως και οι άνδρες πρέπει να φροντίζουν να έχουν κομμένα και καθαρά νύχια, να κουρεύονται τακτικά και να μυρίζουν ωραία.

Τι είναι τελικά η ομορφιά; 

Καλή υγιεινή και σεβασμός στον εαυτό μας και τους άλλους. Αυτό είναι η ομορφιά!

Σχετικά Άρθρα