ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σωστή προστασία από τον ήλιο για δέρμα υγιές και νεανικό

06 Ιουνίου 2023, 11:00

images

Μελάνωμα, καρκίνος του δέρματος, πανάδες, αύξηση των ρυτίδων εξαιτίας των ελευθέρων ριζών, είναι μερικά από τα δεινά που μάς "επιφυλάσσει" ο ήλιος αν δεν χρησιμοποιούμε ένα κατάλληλο αντιηλιακό προϊόν.

Όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε και η έκθεση στον ήλιο γίνεται πιο εκτεταμένα και συχνά, αλλά για προστασία καθόλη τη διάρκεια του έτους σε ό,τι αφορά ειδικά το δέρμα του προσώπου και των χεριών, τα αντιηλιακά προϊόντα μπορούν μέσω ειδικών φίλτρων UVA και UVB που διαθέτουν, να αποτελέσουν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού μας και την καλύτερη αντιγηραντική πρόταση!

Σήμερα, η σειρά αντηλιακών Luxurious Sun Care, της φαρμακευτικής βιομηχανίας InterMed έρχεται ανανεωμένη, σε συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον κατασκευεσμένες από ανακυκλωμένο πλαστικό, να προσθέσει ακόμα έναν παράγοντα Υγείας στην εξίσωση: Την προστασία του περιβάλλοντος!

Η Luxurious Sun Care είναι μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών για όλη την οικογένεια και για κάθε τύπο δέρματος. Εμπεριέχοντας σύστημα υψηλής απόδοσης UVA/UVB και φωτοσταθερά φίλτρα, τα αντηλιακά Luxurious Sun Care προσφέρουν προστασία από όλο το φάσμα των επικίνδυνων ακτίνων UV.

Την ίδια ώρα, οι προστατευτικές βιταμίνες C, E, προβιταμίνη B5, νιασιναμίδη (ενεργή μορφή βιταμίνης B3), προβιοτικά και το υαλουρονικό οξύ που εμπεριέχουν, προσφέρουν προηγμένη αντηλιακή προστασία με ταυτόχρονη περιποίηση τουδέρματος. Πρόκειται για καινοτόμα αντηλιακά με ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που εκτός από την Υγεία, φροντίζουν και την Ομορφιά μας.

Σε ό,τι αφορά την συχνότητα επάλειψης, είναι χρήσιμο να τονίσουμε ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα, σε μορφή – για παράδειγμα - διάφανων spray που εφαρμόζονται ακόμα και σε βρεγμένο δέρμα, stick πολύ υψηλής προστασίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε ευαίσθητες ζώνες όπως χείλη, μύτη, ζυγωματικά, περίγραμμα ματιών ή ουλές. Και βέβαια κυκλοφορούν και σε μορφή γαλακτόματος και «λαδιού».

Φέτος το καλοκαίρι, διατίθεται και σε πακέτα με εύχρηστα και καλαίσθητα νεσεσέρ παραλίας που συνδυάζουν όλα τα προϊόντα τα οποία μπορεί να χρειαστεί η οικογένεια. Η σειρά αντηλιακών Luxurious Suncare διατίθεται από φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Σχετικά Άρθρα