ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σημαντικό να γερνάμε με χάρη και φυσικότητα

13 Ιουλίου 2020, 16:00

images

Τι κι αν είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο του σεξ και το όνειρο εκατομμυρίων ανδρών; Ο σύζυγός της, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μόλις χώρισαν, ξαναπαντρεύτηκε με ένα 24χρονο μοντέλο! Ο λόγος για τη Μόνικα Μπελούτσι, την μελαχρινή Ιταλίδα σταρ που ενώ είναι ήδη 55 ετών καταφέρνει να μαγνητίζει ακόμα τα ανδρικά βλέμματα. 

Συγκρίνοντας κάποιος φωτογραφίες από τα νιάτα της, καταλαβαίνει ότι δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο και ότι αφήνει τον χρόνο να περάσει από πάνω της φυσιολογικά χωρίς να του επιτρέψει να την αλλοιώσει την γοητεία. Είναι βέβαια και τα "καλά" γονίδια που βοηθούν αλλά και το γεγονός ότι η ίδια αρνείται να εγκαταλείψει τον εαυτό της. 

Πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (την φωτογραφία που δημοσιεύουμε) ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και φορώντας απλά ένα κορμάκι και ένα λευκό πουκάμισο με ένα κόσμημα του γνωστού οίκου Cartier να στολίζει τον λαιμό της. Η φωτογραφία είναι μία από αυτές που χρησιμοποιήθηκαν σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paris Match.

Αλλά η ανάρτηση δεν έγινε τυχαία... Η 55χρονη ηθοποιός ανέβασε τη σέξι πόζα της στο instagram ακριβώς μία ημέρα μετά την ανάρτηση φωτογραφίας του πρώην συζύγου της, Βενσάν Κασέλ με την 24χρονη νυν σύζυγό του, να φοράει εσώρουχα και εκείνος να την αποκαλεί "Αμαζόνα".

Σχετικά Άρθρα