ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πέντε προορισμοί για να συνδυάσετε ταξίδι και ομορφιά

23 Ιανουαρίου 2022, 09:00

images

Έχετε σκεφτεί ποτέ να συνδυάσετε ένα ταξίδι με την περιποίησή σας; Μέσα στη πανδημία και το χειμώνα, αξίζει να ονειρευτούμε μια άνοιξη κι ένα καλοκαίρι πιο χαλαρά και ευχάριστα!

Ακολουθούν ορισμένοι ειδικοί ομορφιάς, την επίσκεψη στους οποίους μπορείτε να συνδυάσετε με ένα ταξίδι:

1. Rosemary Ferguson, στο Gleneagles της Σκωτίας.

Η διατροφολόγος και φυσικοπαθητική ιατρός, Rosemary Ferguson βρίσκεται στο ξενοδοχείο Gleneagles στη Σκωτία για να τονώσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Μετά τον χρόνο που θα περάσετε στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο και στους λόφους Highland, θα φύγετε με βελτιωμένη υγεία του ήπατος και του εντέρου και θα νιώσετε αναζωογονημένοι από τον χρόνο που περάσατε στη φύση, είτε πρόκειται για καθημερινούς περιπάτους, γιόγκα ή κολύμπι στο κρύο νερό, για το νόστιμο φαγητό που τρώτε, είτε για τις εγκαταστάσεις σπα υψηλού επιπέδου.

2. Sarah Chapman στο Lime Wood Hotel, New Forest

Αν έχετε δοκιμάσει τις περιποιήσεις προσώπου Skinesis της Sarah Chapman, θα ξέρετε γιατί είναι δύσκολο να κλείσετε ραντεβού στην κλινική της στο Chelsea. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα μπορείτε να τα ζήσετε και με την κορυφαία ομάδα της στο Herb House Spa του Lime Wood Hotel. Απολαύστε το χαρακτηριστικό μασάζ lifting και sculpting της και τη θεραπεία με φως LED, ενώ θα δοκιμάσετε προϊόντα περιποίησης .

3. Harriet Westmoreland στο Soho House.

Είτε πρόκειται για το Oxfordshire και τα φιλόξενα όρια του Soho Farmhouse, είτε για το Soho House στο Παρίσι, κάντε κράτηση για ένα μανικιούρ με μία από τους καλύτερους nail artists του κλάδου. Η Harriet Westmoreland είναι γνωστή για τα μινιμαλιστικά μανικιούρ της και την προσοχή της στη φροντίδα των νυχιών.

4. Tetyana Probyy-Holova στην Browns Brook Street, Λονδίνο

Νιώθετε πρήξιμο ή έλλειψη ενέργειας; Επισκεφτείτε την Tetyana Probyy-Holova, ειδική στη λεμφική παροχέτευση και μασέρ, η οποία αυτή τη στιγμή φοιτά στο Browns's The Parlor στην Brook Street, στο Λονδίνο. Είναι η γυναίκα που πρέπει να δεις για την τεχνογνωσία της στη λεμφική παροχέτευση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα σου, ενώ αντιμετωπίζει την κατακράτηση νερού, την κυτταρίτιδα και το πρήξιμο. Επιπλέον, οι θεραπείες της βοηθούν και στη μείωση της φλεγμονής και του λήθαργου.

5.Annee De Mamiel στο Four Seasons Anguilla, Anguilla

Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν, θα πρέπει να έχουν ως στόχο τους να επισκεφθούν το Four Seasons Anguilla, όπου η Annee de Mamiel παραμένει για δύο εβδομάδες για να υποδεχθεί τους πελάτες της. Προσφέροντας μια θεραπεία 90 λεπτών, η οποία σας βοηθά να ευθυγραμμίσετε εκ νέου «τη δύναμη της ζωής», όπως αναφέρεται στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, περιλαμβάνει βελονισμό, κρανιοϊερή θεραπεία και μασάζ προσώπου για ανακούφιση και χαλάρωση.


Σχετικά Άρθρα