ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Όταν το τοπικό λίπος "επιμένει", τη λύση δίνει η πλαστική χειρουργική

05 Νοεμβρίου 2021, 16:00

images

Το BodyTite είναι ένα καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος, σχεδιασμένο ειδικά για τη μείωση του λίπους που επιμένει σε κάποια σημεία, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει σύσφιξη. 

Το BodyTite διαθέτει την πιο εξελιγμένη παγκοσμίως τεχνολογία όσον αφορά τη λιπογλυπτική, που ονομάζεται RFAL (Radio Frequency Assisted LipoTightening), προκειμένου να προσφέρει μια ασφαλή, γρήγορη, σχεδόν αναίμακτη και ανώδυνη λύση στο τοπικό πάχος.

Η λιπογλυπτική με BodyTite χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία RFAL για να "λιώσει" με ήπιο τρόπο το περιττό λίπος και το αποβάλλει μέσω μιας μικροσκοπικής τομής, η οποία γίνεται σε ένα δυσδιάκριτο σημείο. Με τη διαδικασία διάλυσης του λίπους να προηγείται, η αναρρόφηση αυτού γίνεται σχεδόν χωρίς τραύμα, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο μετεγχειρητικός πόνος, οι μώλωπες, τα οιδήματα και η διάρκεια της ανάρρωσης. 

Με τη βοήθεια του BodyTite, τελικά, εξαφανίζεται το περιττό λίπος, ενώ ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται και σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα την επίτευξη της ιδανικής σιλουέτας.

Να πούμε ότι τα πιο συνηθισμένα σημεία όπου γίνεται λιποαναρρόφηση με οποιαδήποτε μέθοδο, είναι τα ψωμάκια, οι γλουτοί, η κοιλιά και τα μπράτσα. Ενώ αρκετά συνηθισμένη είναι η επέμβαση και στο προγούλι.

* Με πληροφορίες από τον πλαστικό χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη.

Σχετικά Άρθρα