ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μεσοθεραπεία και αυτόλογη μεσοθεραπεία για φυσική ανανέωση

19 Ιουλίου 2020, 09:00

images

Ο χρόνος, ο ήλιος, οι αλλαγή στις ορμονική κατάσταση είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που γερνούν το δέρμα του προσώπου μας που αποκτά ρυτίδες, χαλάρωση και θαμπάδα... Αλλά η σύγχρονη αισθητική ιατρική έχει ανακαλύψει τρόπους να ανανεωνόμαστε με η επεμβατικούς τρόπους και φυσικό αποτέλεσμα...

Η ενέσιμη θεραπείαπου ονομάζουν οι ειδικοί μεσοθεραπεία, γίνεται είτε με αντιγηραντικά στοιχεία, που αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και άλλα υλικά, είτε από στοιχεία που έχουν απομονωθεί από ένα δείγμα του δικού μαςαίματος, οπότε ονομάζεται αυτόλογη μεσοθεραπεία.  

Η μέθοδος εφαρμογής όμως είναι ίδια τελικά καθώς γίνονται διαδοχικές εγχύσεις με λεπτή βελόνα στο πρόσωπό μας,ολόκληρο ή σε κάποια σημεία του. 

Το αποτέλεσμα είναι βαθιά αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος με λείανση των ρυτίδων στο άνω χείλος, γύρω από τα μάτια, τον λαιμό και σε άλλα σημεία ενώ όσοι μας βλέπουν αναρωτιούνται -χωρίς να καταλαβαίνουν ότι έγινε κάποια θεραπεία, πως συνέβη και δείχνουμε πιο "φρέσκιες".

Μετά την μεσοθεραπεία είναι καλό να μην εμφανιστούμε κάπου για μερικές ώρες καθώς φαίνονται τα σημεία που έχει μπει η βελόνα. Αλλά αν μία κυρία ή κύριος την κάνει απόγευμα Παρασκευής, μπορεί να πάει χωρίς αμφιβολία την δευτέρα στο γραφείο του χωρίς να καταλάβει κανείς κάτι. Αυτό εξάλλου μπορεί να συμβεί και το ίδιο βράδυ αρκεί να μπει λίγο μακιγιάζ στις γυναίκες.

Τελικά, όσοι επιλέγουν να κάνουν μια φορά το χρόνο μεσοθεραπεία ή αυτόλογη μεσοθεραπεία βλέπουν μείωση στις λεπτές γραμμές, πιο λαμπερό δέρμα και νεανική όψη. με λίγα λόγια, "ξεκλέβουν" 5-10 χρόνια ηλικίας με μία επίσκεψη στον δερματολόγο ή τον πλαστικό χειρουργό.

ΠΗΓΗ

American Society of Plastic Surgeons

Σχετικά Άρθρα