ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μασάζ προσώπου: Κι όμως υπάρχει

21 Φεβρουαρίου 2020, 16:05

images

Είναι κάπως εναλλακτικό, αλλά υπάρχει και το προτιμούν πολλές γυναίκες και άνδρες αν μη τι άλλο για την χαλάρωση που προσφέρει! Στα χέρια μιας έμπειρης αισθητικού ωστόσο, μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα από μισή ώρα χαλάρωσης...

Το μασάζ του προσώπου έχει ως σκοπό να δραστηριοποιήσει την περιφερειακή κυκλοφορία, να ευνοήσει την αγγειοδιαστολή και αγγειοσυστολή των αιμοφόρων αγγείων, να ξεκουράσει τους μυς και να προλάβει την δημιουργία ρυτίδων έκφρασης ή και το διπλοσάγονο.

Όπως λένε μάλιστα οι ειδικοί που εξασκούν την τεχνική, ειδικά σε ό,τι αφορά τις ρυτίδες που είναι πτυχώσεις του δέρματος που αφήνουν τελικά τα σημάδια τους, οι τοπικές θεραπείες βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος που θα προκαλέσουν υπεραιμία, είναι ζωτικής σημασίας και μπορούν να φανούν μακροπρόθεσμα πολύ χρήσιμες.

Σε ό,τι αφορά εξάλλου τις "σακούλες" κάτω από τα μάτια (που περιέχουν περίσσια λίπους) δεν μπορεί να βοηθήσει το μασάζ προσώπου. Αν όμως πρόκειται για οίδημα με κατακράτηση νερού μπορούν να εφαρμοστούν θεραπείες για να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση.  

Και παρότι στην περιοχή αυτή απαγορεύεται το μασάζ, υπάρχουν πολλά προϊόντα που με απλή επάλειψη βοηθούν. 

ΠΗΓΗ

healthline

Σχετικά Άρθρα