ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Κάμερον Ντιάζ: Όταν είναι γερό το σώμα, είσαι και όμορφη

01 September 2022, 16:00

images

"Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι κάθε μέρα, είναι πώς φαίνομαι"! Τάδε έφη η 50χρονη πια ηθοποιός του Χόλυγουντ, Κάμερον Ντιάζ, που νοεί να μένει προσηλωμένη στα βασικά: "Το σώμα μου είναι υγιές και αυτό μού αρκεί", λέει η ηθοποιός που είναι μια πανέμορφη γυναίκα, η οποία έχει αποδεχτεί τη φυσιολογική φθορά του χρόνου.

Η Ντιάζ, δίνει συνεντεύξεις πάντα με καλή διάθεση και τονίζοντας ότι έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι μεγαλώνει, αποκτά ρυτίδες και δεν μπορεί να διατηρήσει την αψεγάδιαστη εμφάνιση που είχε, όταν ήταν νεότερη. Αρνείται τις χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, προσέχει τη διατροφή της, μένει αισιόδοξη και συστήνει να μην αρνούμαστε τη φυσιολογική έκβαση της ζωής...

Φωτογραφία της πριν από 20 χρόνια


Φωτογραφία της πρόσφατη


Το μόνο "μυστικό" ομορφιάς που έχει αποκαλύψει πολλές φορές, σοκάροντας τους θαυμαστές της, είναι ότι δεν πλένει συχνά το πρόσωπό της με νερό! Αντί νερού, χρησιμοποιεί μόνο ενυδατικές λοσιόν και βαμβάκι για να το καθαρίζει, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό δεν στερεί από την επιδερμίδα της ενυδατικά στοιχεία.

Πάντως, τα "καλά γονίδια" και η θετική ψυχολογία θεωρούνται ως τα μεγαλύτερα προσόντα της, καθώς είναι αφενός πολύ όμορφη, αφετέρου ευχάριστος και αισιόδοξος άνθρωπος!


Σχετικά Άρθρα